Dagens spilforslag – FCK holder førstepladsen

Kamp: FC København – Randers

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 4. marts kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er lagt op til stor spænding i Superligaens mesterskabskamp. Brøndby, FC København og FC Midtjylland er nemlig alle inde i billedet, når det kommer til kampen om guldet.

Sidste weekend snublede FC Midtjylland, da kun spillede uafgjort med OB. Det udnyttede FCK ved med en 2-0-sejr over Viborg at gå op på førstepladsen.

Det handler dog for københavnerne om at holde skruen lige i vandet. Derfor er kravet naturligvis også, at man henter tre point, når Randers kommer på besøg.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC København har fået en god start på forårssæsonen med to 2-0-sejre mod henholdsvis OB og Viborg. Mod OB var det Pep Biel og Khouma Babacar, som sikrede sejren. Viborg blev nedlagt af Denis Vavro med et frisparksmål og Nicolai Jørgensen.

Der resterer blot tre kampe af grundspillet, inden det går løs for FCK i mesterskabsspillet. Efter kampen mod Randers venter en nøglekamp mod FC Midtjylland og til slut et opgør mod FC Nordsjælland.

Derfor ville tre point her være uhyre vigtig, da man da vil have mulighed for at skabe sig et pænt forspring ned til rivalerne FC Midtjylland.

Det bør der da også være gode muligheder for mod Randers, som endnu ikke har vundet i foråret. Man endte ikke helt overraskende med klart at tabe begge begge deres opgør mod Leicester i Europa League.

I Superligaen er det blot blevet til ét point i forårets første to kampe mod Viborg og FC Nordsjælland. Man tabte med 0-1 til Viborg, mens det blev til 0-0 mod bundholdet FC Nordsjælland.

Dermed kan Randers med tre kampe igen af grundspillet på ingen måde vide sig sikre på en plads i top seks. Vi regner også med, at de får det svært mod dette formstærke FC København-hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,74 på dette.