Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Parken

Kamp: FC København – PSV Eindhoven

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,54

Spilstop: 17. marts kl. 18:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Hvis denne kamp bare bliver halvt så underholdende som det første opgør mellem disse to hold, så bliver det stadig en glimrende fodboldkamp.

Det endte som bekendt med en vild 4-4-kamp, da PSV og FC København krydsede klinger i Eindhoven. Nu gælder det returopgøret i Parken.

Der er en plads i kvartfinalerne på spil, så der er lagt op til en dramatisk aften i Parken. Begge hold er godt kørende, og vi siger, at det endnu engang vil lykkes dem begge at få scoret.

 

Derfor scorer begge hold

FC København har vundet deres seneste fem kampe på stribe i Superligaen. Det betyder, at man har erobret førstepladsen med fem point ned til Brøndby.

En del af forklaringen på deres store succes er, at forsvaret har været bundsolidt. I løbet af disse fem kampe har man således blot lukket ét mål ind.

I seneste opgør mod PSV var man naturligvis oppe imod en modstander af en lidt anden kaliber. Hollænderne fik som nævnt bolden forbi Kamil Grabara i FCK-målet intet mindre en fire gange.

Det lykkedes dog også FCK selv at få scoret fire gange. Det skete ved to scoringer af Pep Biel og en hver af Lukas Lerager og Isak Jóhannesson.

PSV har ligesom FC København vundet deres seneste fem kampe på stribe i deres liga, hvor man kæmper en hård kamp mod Ajax om mesterskabet.

Deres helt store offensive es er Cody Gakpo, hvilket FCK da også fik en smagsprøve på sidste torsdag. Her nettede Gakpo to gange og lavede desuden en assist.

Vi har tiltro til, at det bliver endnu en åben kamp mellem disse to mandskaber, og at det endnu engang resulterer i, at de begge kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem FC København og PSV Eindhoven. Hos Marathonbet får man odds 1,54 på dette.