Kamp: FC København – OB

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,72

Spilstop: 20. februar kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC København åbner foråret med en hjemmekamp mod OB. Københavnerne er fortsat helt inde i mesterskabskampen og skal bruge tre point i denne kamp for at holde sig til i forhold til rivalerne FC Midtjylland og Brøndby.

Dagens fynske gæster havde et skidt efterår. Det efterlader dem hele seks point op til en plads i mesterskabsspillet. Det er ret så meget, når der blot resterer fem kampe af grundspillet.

Det er med andre ord to hold med meget på spil, som står overfor hinanden i Parken. Vi mener da også, at der heldigvis er lagt op til en underholdende kamp, hvor vi får mindst tre mål at se.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

FC København skal være glade for, at FC Midtjylland dummede sig i efterårets sidste par kampe. Det betød nemlig, at man kunne overvintre med blot to point op til jyderne.

Nu handler det om at få en god start på foråret. FCK har naturligvis spillet et par træningskampe op til sæsonstarten. Her lagde man ud med at slå FC Helsingør og Flora Tallinn.

Derefter gik det løb i Atlantic Cup. Her slog man svenske Halmstad og islandske Breidablik. Kampen mod Zenit endte 3-3 i den ordinære spilletid. Det endte med et nederlag i den efterfølgende straffesparkskonkurrence. Det endte med at betyde, at Zenit vandt Atlantic Cup med ét point foran FC København.

Det til trods var det en fin indsats af FC København frem mod sæsonstarten. Det er dog værd at bemærke, at de i deres fem træningskampe lukkede hele ni mål ind, mens de fik scoret hele 15.

Nu gælder det så kampen mod OB, som også sluttede deres træningskampe af med en målrig kamp. Her tabte man 2-3 til ukrainske Zorya. Vi siger, at kampen mellem FCK og OB også bliver målrig især med henblik på, at der er meget på spil for begge hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem FC København og OB. Hos Marathonbet får man odds 1,72 på dette.