Dagens spilforslag – FCK vinder topbrag

Kamp: FC København – FC Midtjylland

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 19. september kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er et mod to i Superligaen, når FC Midtjylland gæster FC København i Parken. FCK er inden kampen to point foran Herning-holdet, så det er altså førstepladsen, som er på spil.

Det bliver en svær mission for FC Midtjylland. FCK har nemlig ikke tabt endnu i denne sæson og har vundet deres sidste seks Superligakampe på stribe. Den stime regner vi med kommer til at fortsætte mod FC Midtjylland.

 

Derfor vinder FC København kampen

For anden spillerunde i streg skal FC København spille topopgør i Superligaen. Sidste runde havde man en svær udekamp mod Randers. Her sikrede scoringer af William Bøving og Jens Stage en 2-0-sejr til københavnerne.

I torsdags var man ude i en svær kamp mod slovakiske Slovan Bratislava. Det dog først og fremmest banens beskaffenhed, som skabte problemer for FCK.

Det endte dog med en ganske godkendt 3-1-sejr til FCK. Her var Jonas Wind på pletten to gange, mens Jens Stage også var på pletten. Derudover fortsatte Pep Biel også de gode takter med to assists – dermed ligger han nu på syv styks.

FC Midtjylland har også haft en fin uge med en 2-0-sejr over FC Nordsjælland. Den var tiltrængt efter forrige rundes 0-2-nederlag til Brøndby. I midtugen var man i aktion i Europa League, hvor det lidt skuffende blev til 1-1 hjemme mod Ludogorets.

FC København lader virkelig til at have fundet melodien under Jess Thorup, mens FC Midtjylland har haft et par udsving under Bo Henriksen.

Sidst disse hold mødtes i Parken endte det med en 4-2-sejr til hjemmeholdet. Vi regner med endnu en sejr til FCK, som vil give dem pusterum i toppen i af tabellen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen mod FC Midtjylland. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.