Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Parken

Kamp: FC København – FC Midtjylland

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,60

Spilstop: 19. maj kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er meget på spil, når FC København hjemme møder FC Midtjylland. Efter den seneste dramatiske spillerunde er FC Midtjylland stadig på førstepladsen i Superligaen. Herningensere skal dog bruge tre point i denne svære udekamp for at være sikre på at holde Brøndby bag sig.

Samtidig kan FC København med en sejr potentielt spille sig ind i mesterskabskampen, hvis alt flasker sig. Det er med andre ord en kamp, som begge hold skal vinde. Derfor regner vi også med, at det bliver en ganske underholdende affære, hvor vi ender med at få begge mandskaber på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

FC København havde som bekendt en stor dag sidste søndag. Her slog man nemlig ærkerivalerne Brøndby for anden gang i denne sæsons slutspil.

Med fem sejre, to uafgjorte og blot et enkelt nederlag har FCK haft et glimrende slutspil. Det betyder også, at de med en sejr vil være to point efter FC Midtjylland og på samme antal point som Brøndby, hvis de taber til AGF. Skulle det ske, vil sidste spillerunde for alvor blive interessant. En sejr til FCK vil desuden betyde, at man som minimum er sikre på bronze.

Det bliver dog ikke let mod FC Midtjylland. De fejlede ganske vist i sidste runde, hvor de kun fik 1-1 mod Randers, som gav Brøndby mulighed for at overhale jyderne. De slap dog takket være FCK’s sejr med skrækken.

FC Midtjylland har dog tidligere i slutspillet vis, at de på deres gode dage er særdeles svære at hamle op med. Det måtte FCK sande i holdenes sidste møde, hvor FC Midtjylland vandt med 4-1.

Vi regner med, at dette opgør bliver en del tættere, vi mener dog stadig, at der er gode muligheder for, at begge hold kommer på tavlen endnu engang. FCK har som nævnt været stærke i slutspillet, mens FC Midtjylland har formået at score i syv af deres otte kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem FC København og FC Midtjylland. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette væddemål.