Kamp: FCK-FC Midtjylland

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 28. juni kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

Dette er det første af slutspillets top møder mellem FC Midtjylland og FCK og dermed en direkte kamp om mesterskabet. Kun en sejr tæller for FCK, mens FC Midtjylland formegentlig vil være tilfredse med uafgjort og dermed status quo. Vi tror, at kampen vil udvikle sig til en taktisk afærre, og at det vil resultere i relativt få mål. Derfor siger vi, at der kommer under 2,5 mål i kampen.

Derfor scores der under 2,5 i kampen

FC Midtjylland fik en godt start på slutspillet med en 2-0-sejr over AaB. Derefter blev det til 0-0 mod Brøndby. Seneste kamp blev dog en stor skuffelse. Her var man nemlig foran med 3-1 mod AGF frem til det 77. minut, hvor AGF scorede to mål på seks minuter. Dybt inde i kampens overtid sikrede Nicklas Helenius AGF-sejren på 4-3. Heldigvis for FC Midtjylland havde FCK også dummet sig tidligere samme dag.

FCK har som nævnt stadig en chance for at indhente FC Midtjylland. Det vil dog formegentlig kræve sejre i de indbyrdes kampe mod FC Midtjylland og så hjælp fra de øvrige hold. Fra deres første tre kampe har FCK hentet fem point mod FC Nordsjælland, AaB og Brøndby. Det vil sige, at man har hentet ét point på FC Midtjylland. Disse kampe endte henholdsvis 1-1, 2-0 og 1-1. FCKs forsvar har med andre ord fået en fin start på slutspillet.

Der er lagt op en yderst interessant kamp, hvor FCK som nævnt skal vinde, men samtidig for alt i verden undgå at tabe. Det er naturligvis en situation, som FC Midtjylland skal udnytte. Et muligt scenarie er, at de vil spille på kontraer og lade københavnerne om at have bolden. Hvis et af holdene kommer foran, vil dette gøre alt for at holde denne føring. Vi tror, at kampens vigitghed vil resulterer i en tæt kamp med få mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i FCK-FC Midtjylland. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.