Kamp: FC København – Brøndby

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,66

Spilstop: 20. september kl. 14:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Allerede i anden spillerunde mødes FC København og Brøndby i Parken. Det er et opgør, som de seneste par år ofte har været garant for underholdning og mål. FCK har fortsat stilen fra sidste år, hvor de også var svingende i ligaen men klarede sig godt i Europa. Vi mener, at der er en tæt kamp, og at begge mandskaber kommer på tavlen i løbet af eftermiddagen.

 

Derfor scorer begge hold

Det seneste opgør mellem de to klubber blev spillet tilbage i midten af juli. Her endte det helt atypisk 0-0. Det er et særdeles sjældent resultat, når disse to rivaler står overfor hinanden. Før da skulle man hele 16 opgør tilbage for at finde sidste gang et New Firm endte 0-0.

Tager man et kig på holdenes respektive kampe fra første spillerunde virker det da også usandsynligt, at vi får en ny nulløsninging. FC København var en tur i Odense. Her fik man mildt sagt ikke den bedste start på sæsonen, da man ved pausen var bagud med 3-0. I løbet af anden halvleg lykkedes det dog Kamil Wilczek at få scoret to gange til kampens resultat 3-2.

Brøndby havde den stik modsatte oplevelse. De var bagud med 2-0 mod FC Nordsjælland ved pausen. Det fik scoringer af Simon Hedlund, Lasse Vigen og Sigurd Rosted vendt til en 3-2 sejr. Rosteds mål faldt dybt inde i kampens overtid.

Det gør naturligvis, at Brøndby-spillerne går ind til kampen med moralen i top. FCK har dog også oplevet succes her i sæson starten man fik nemlig spillet sig videre i kvalifikationen til Europa League med en 2-1-sejr mod svenske Göteborg.

Vi mener altså, at der dette opgørs historisk samt holdenes kampe i første runde taget i betragtning bør være gode muligheder for, at vi får en underholdende kamp at se.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i FC København – Brøndby. Hos Onside Betting får man odds 1,66 på dette resultat.