Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Slaget om København

Kamp: FC København – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,79

Spilstop: 7. august kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København og Brøndby IF mødes i sæsonens første derby. Sidste sæson endte det indbyrdes regnskab med to sejre til FCK, en uafgjort og en sejr til Brøndby.

Der var generelt tale om ganske tætte kampe mellem de to ærkefjender. I tre af opgørene lykkedes det begge hold at komme på tavlen. Det regner vi også med bliver tilfældet denne gang, når de mødes i Parken.

 

Derfor scorer begge hold

Det forsvarende danske mestre fra FC København kan ikke være tilfredse med deres sæsonstart. Deres første tre kampe har således resulteret i blot tre point.

FCK lagde ud med at tabe til oprykkerne Horsens. Derefter fik man lidt oprejsning med en 3-1-sejr i Aalborg. Man kom dog ned på jorden igen, da man blev kørt ud af Viborg med et 2-4-nederlag.

Brøndby fik en godt start i ligaen med en 1-0-sejr mod AGF. Derefter kom dog nederlag mod FC Nordsjælland og Silkeborg IF.

Kampene i Europa Conference League har dog været lyspunkter for Brøndby. Først slog de Pogon Szczecin ud, og derefter hentede man en 1-0-sejr hjemme mod Basel. Her blev Marko Divkovic matchvinder. Han scorede desuden også i 4-0-sejren mod Pogon.

Derfor må det være Brøndby, som går ind til denne kamp med højest moral. Vi venter da også som nævnt, at det bliver en tæt kamp.

Sidste sæsons kampe i grundspillet sluttede 4-2 til FC København og 2-1 til Brøndby. I mesterskabsspillet vandt FCK den ene kamp med 2-0, mens den anden sluttede 1-1.

Den kommende kamp bliver naturligvis ekstra interessant af, at det måske bliver Mohamed Daramys comeback i FCK-trøjen. Han bør kunne booste FCK-offensiven, og vi siger, at begge hold får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem FC København og Brøndby IF. Hos Marathonbet får man odds 1,79 på dette.