Dagens spilforslag – FCK-sejr i derbyet

Kamp: FC København – Brøndby

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 18. april kl. 16:00

Bookmaker: ComeOn!

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København har kurs mod mesterskabet, mens det mest af alt ligner en kamp om bronzen for Brøndbys vedkommende.

Der er da også mest, som tyder på, at dette ender med en sejr til FC København. Dette er dog et derby, så man kan aldrig vide sig sikker på noget.

Vi mener dog, at FCK’s form set over hele sæsonen gør, at det er svært ikke at pege på dem som vindere af kampen.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC København har som nævnt gang i en stærk sæson i Superligaen. Det skyldes især, at de generelt de sidste på måneder har været enormt stabile defensivt.

De har haft et hav af clean sheets i denne periode. Fra 21. til 24 spillerunde havde de fire kampe i streg, som de vandt med 1-0. Det er selvsagt en enorm fordel, at man ved, at ét mål ofte er nok til at sikre de tre point.

Nu gælder det så sæsonens tredje kamp mod Brøndby. De to første to kampe endte med en sejr til FCK på 4-2 og en til Brøndby på 2-1.

Det var dog under Brøndbys fremragende stime på svimlende ni sejre på stribe. Det spillede dem helt ind i mesterskabskampen. Siden da er de dog kommet ned på jorden igen.

Det blev nemlig blot til ét point i de efterfølgende fire kampe. Det fik så småt snakken om endnu et mesterskab til Brøndby til at forstumme.

De må da også ventes at få det svært i Parken, hvor FC København har vundet de seneste to indbyrdes opgør. Vi siger, at de henter endnu en sejr i Parken, når det går løs 2. påskedag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen mod Brøndby. Hos ComeOn! får man odds 1,66 på dette resultat.