Dagens spilforslag – FCK vinder derbyet

Kamp: FC København – Brøndby IF

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 8. august kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Superligaens fjerde spillerunde byder på årets første derby mellem FC København og de forsvarende mestre Brøndby IF. Der er med andre ord lagt op til en intens eftermiddag i Parken.

Begge hold er ubesejrede i Superligaen i denne sæson. Det til trods kan hverken FCK eller Brøndby være helt tilfredse med sæsonstarten. Vi mener dog, at der er mest som tyder på, at hjemmeholdet løber med de tre point i dette derby.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC København lagde ud med at hente et point hjemme mod AaB, da man spillede 2-2. Derefter fulgte endnu en pointdeling i Parken – denne gang mod oprykkerne fra Silkeborg.

Dermed havde man hårdt brug for en sejr i sidste rundes kamp i Odense. Her sikrede scoringer af Jonas Wind og Kevin Diks da også tre point til FCK.

Brøndby er som nævnt ligeledes ubesejrede i Superliga-sammenhæng. Sidste sæsons mestre har det til trods dog blot tre point på kontoen. Sæsonens første tre kampe mod AGF, Viborg og Vejle endte nemlig alle uafgjort.

Brøndbys store problem er, at man har mistet flere af sidste sæsons store profiler. Her tænker vi på folk som Jesper Lindstrøm, Anthony Jung, Marvin Schäbe, Hjörtur Hermannson og Lasse Vigen.

FC København har til gengæld styrket sig ved købene af Kamil Grabara fra Liverpool, Lukas Lerager i Genoa, Davit Khocholava i Shakhar Donetsk og Kevin Diks på en fri transfer.

Det synes vi er et par ganske gode forstærkninger for FC København, der da også er blandt favoritterne til at løbe med mesterskabet i denne sæson. Vi regner da også med, at de vinder denne kamp mod et Brøndby-hold, som stadig skal finde sig selv efter de vigtige spillere, som er væk.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.