Dagens spilforslag og odds: AaB tager igen hjem fra Parken uden point

Spilforslag hver dag

Kamp: FC København – AaB
Spilforslag: 1
Odds: 1,67
Bookmaker: betfair

 

Spil på en FCK-sejr hos betfair

 

AaB jagter forsat deres første Superliga-sejr i Parken siden maj måned 2007. Det ligner dog ikke umiddelbart, at den kommer i aften. Også selvom at de har maksimumpoint efter to runder, og FC København har spillet Europa League-kvalifikation mod islandske Stjarnan i torsdags. De bolchestribede nordjyder er simpelthen forheksede, når det kommer til at spille i løvernes hule. Derudover så FCK rigtig skarpe ud på DS Arena mod Hobro IK. Særligt Viktor Fischer og Robert Skov var i hopla, da det blev til en stensikker 0-3-sejr.

 

17 kampe i streg uden sejr

Når aalborgenserne tager den lange tur til hovedstaden for at spille Superliga-bold, så er det ekstremt sjældent, at de tager hjem igen med et smil på læben. Siden den 5. maj 2007, hvor de slog københavnerne med 1-2 på scoringer af Jeppe Curth og Rade Prica er det således blevet til 14 nederlag og tre uafgjorte med en samlet målscore på 45-8. Heriblandt har der været et par virkelig store øretæver på blandt 6-2 og 4-0. Nordjyderne skal altså ligge statistik- og historiebøgerne langt væk, hvis de vil have noget som helst håb om at få tre point med hjem til Limfjorden.

Ståle Solbakkens spillere ligner dog et mandskab med fornyet tro på tingene. Mod hobrogenserne i mandags var der således både styr på defensiven og offensiven. Viktor Fischer gjorde det til 0-1 i første halvleg, da han lidt heldigt fik bolden med sig ind i feltet og udplacerede Jesper Rask i målet. Robert Skov lavede to mål i anden halvleg. Det sidste endda direkte på frispark.

Når man tænker på, at AaB nærmest altid taber på Danmarks nationalstadion, så skal man vist være jubeloptimist for at tro det går anderledes i aften. Vi synes, at det her opgør lugter langt væk af en sejr til hjemmeholdet.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC København vinder kampen til odds 1,67 hos betfair.

 

Spil på en FCK-sejr hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund