Kamp: FC Midtjylland – PAOK

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,80

Spilstop: 17. februar kl. 18:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC Midtjylland måtte nøjes med en tredjeplads i deres gruppe i Europa League. De var blot ét point fra andenpladsen, men tredjepladsen betyder, at man nu skal spille playoff om at komme i Conference Leagues ottendedelsfinaler.

Her gælder det to kampe mod PAOK, som sluttede på andenpladsen i Conference Leagues Gruppe F efter FC København. Grækerne er flyvende i den hjemlige liga, så det bliver en hård opgave for FC Midtjylland.

Vi regner da også med, at det bliver en tæt kamp på heden. Vores bud er, at begge hold ender med at komme på tavlen forud for returopgøret i Thessaloniki.

 

Derfor scorer begge hold

Dette er FC Midtjyllands første betydende kamp siden de var i aktion i Europa League tilbage i december. Siden da har de spillet i Atlantic Cup, hvor det blev til fire point efter tre kampe.

Her lagde man ud med et respektabelt 0-1 nederlag til de russiske giganter Zenit. Derefter spillede man 3-3 med islandske Breidablik, som man efterfølgende tabte en straffesparkskonkurrence til. Man rundede turneringen af med at slå norske Vålerenga med 3-1. Her var Joel Andersson, Raphael Onyedika og Pione Sisto alle på pletten.

Ser vi på FC Midtjyllands kampe i Europa League, så var de da også ganske gode til lave mål. De fik scoret i fem af seks gruppekampe. De holdte dog også kun buret rent i to.

Nu møder de PAOK, der også var ganske flittige, når det kom til at få bolden i nettet. I deres Conference League-gruppekampe scorede de ligeledes i fem af deres seks kampe.

Deres to kampe mod FC København sluttede med 2-1-sejre til hvert hold. Det er med andre ord et hold, som skal tages alvorligt. Vi regner da også med, at de giver FCM kamp til stregen, og at begge hold får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem FC Midtjylland og PAOK. Hos Marathonbet får man odds 1,80 på dette.