Dagens spilforslag – Få mål i Everton-Spurs

Kamp: Everton – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 16. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Everton og Tottenham er begge stadig inde i kampen om pladser i top fire. Fælles for disse to hold er dog også, at der ikke råd til mange pointtab, hvis de skal holde håbet om Champions League i live.

Vi regner med, at det bliver en defensiv affære på Goodison Park, hvor der som nævnt er meget på spil for begge hold. Derfor siger vi, at vi får under tre mål i Liverpool.

 

Derfor scores der under 2,5 mål

Evertons forsvar har været ganske stabile i april. Her har man nemlig blot lukket ét mål ind på i sine to kampe. I disse mødte the Toffees Crystal Palace og Brighton.

Det er dog værd at bemærke, at Everton i disse to kampe også blot scorede ét mål. Det blev sat ind af James Rodríguez, da Ancelottis tropper spillede 1-1 med Crystal Palace.

Over forårets seks kampe er det faktisk ikke lykkes Everton at score mere end ét mål i deres enkelte Premier League-kampe, hvilket naturligvis er bekymrende.

Nu står de overfor et Tottenham-mandskab, som har vaklet i defensiven de sidste par kampe. Det plejer at være en af styrkerne på Mourinhos mandskaber, og vi regner da også med, at det noget, som de vil fokusere på mod Everton.

Sæsonens første møde mellem disse to mandskaber endte også med at blive en ret så målfattig affære, da Everton vandt med 1-0 i London på en scoring af Dominic Calvert-Lewin. Lewin har dog blot scoret én gang i sine sidste seks Premier League-kampe.

Vi regner med, at det for tiden uskarpe Everton-hold samt et Spurs-hold, hvis form også halter, ender med tilsammen at score under tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Everton – Tottenham Hotspur. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.