Dagens spilforslag – Everton rider videre på derby-bølgen

Kamp: Everton – Southampton

Spilforslag: Everton vinder kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 1. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter 12 kampe så det lovende ud for Southampton, som på det tidspunkt indtog fjerdepladsen i Premier League. Siden da har man blot vundet én af sine sidste 13 kampe.

Everton tog en stor skalp i sidste weekend, da man for første gang i 24 forsøg slog Liverpool. Vi regner med, at den moral, som den sejr må have givet dem, kan føre dem mod yderligere tre point mod Southampton.

 

Derfor vinder Everton kampen

Evertons sejr mod Liverpool blev enden på en serie af kampe uden sejr. De foregående tre kampe mod Manchester United, Fulham og Manchester City havde nemlig blot kastet et enkelt point af sig. Især nederlaget til Fulham var problematisk i forhold til Evertons top fire-ambitioner.

Mod Liverpool fik man dog en drømmestart, da Richarlinson efter blot tre minutter bragte the Toffees foran. Mod slutningen af kampen lukkede Gylfi Sigurdsson festen med scoringen til 2-0 sat ind på straffespark.

Dermed er Everton inden denne spillerunde fem point efter West Ham på fjerdepladsen. Her skal man dog bemærke, at the Hammer har spillet en kamp mere end Everton, som har en udsat kamp mod Aston Villa.

Nu gælder det for Evertons vedkommende i første omgang Southampton. Det er stort set kun gået én vej for the Saint, siden de efter 12. spillerunde kravlede op på fjerdepladsen.

Siden da har man nemlig som nævnt blot vundet én af de efterfølgende 13 kampe. Af de sidste otte er syv tabt og en spillet uafgjort, og man har scoret fem mål og lukket 24 ind.

Sæsonens første møde mellem Everton og Southampton endte 2-0 til the Saint. Der er dog som beskrevet sket en del siden da, og vi regner med, at Everton er for stærke for Southampton.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton slår Southampton. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette væddemål.