Dagens spilforslag – Manchester City slår Everton komfortabelt

Kamp: Everton – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med mindst to mål (Manchester City -1)

Odds: 1,83

Spilstop: 20. marts kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester City har i den grad rejst sig siden de mod United tabte for første gang i mere end 20 kampe i alle turneringer. Her er det blevet til to overbevisende sejre i Premier League og en i Champions League.

Nu gælder det FA Cuppen, hvor der venter en tur til Goodison Park. Hjemmeholdet Everton led i deres seneste hjemmekamp et skuffende nederlag til Burnley.

Vi mener ikke, at meget tyder på, at Everton er i stand til at sætte en stopper for Manchester Citys håb om at lave en quadruple og vinde alle fire trofæer (Premier League, Champions League, FA Cup og Liga Cup). Vi regner ydermere med, at der bliver tale om en relativt overbevisende sejr til Guardiolas tropper.

 

Derfor vinder Manchester City med mindst to mål

Manchester City har spillet tre kampe siden deres 2-0-nederlag til Manchester United. I disse tre kampe har man scoret hele 10 mål. Her er tale om sejre på 3-0, 5-2 og 2-0 mod henholdsvis Fulham, Southampton og Borussia Mönchengladbach.

Sejren mod Gladbach sikrede City en plads i Champions Leagues kvartfinaler, mens man nu er 14 point foran Manchester United i Premier League med under ti runder igen.

Der skal med andre ord ske noget ret så voldsomt, hvis ikke City ender med at løbe med Premier League-trofæet. Derfor kan man så småt begynde at rette fokus mod pokalturneringerne. Der er desuden landskampspause efter denne kamp. Dermed kan nogle af Citys spillere få en pause.

Everton har haft problemer i deres sidste to ligakampe, hvor det er blevet til nederlag til Chelsea og Burnley på henholdsvis 0-2 og 1-2. I deres fire kampe i marts har de blot scoret tre mål og lukket fire ind.

Man skal ikke længere tilbage end midten af februar for at finde sidste møde mellem disse to hold. Dengang vandt Manchester City med 3-1 på Goodison. Vi regner med, at de igen sejrer mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton slår Manchester City med mindst to mål (Manchester City -1). Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.