Kamp: Everton – Chelsea

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 6. august kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Første runde af Premier League 2022/23 fortsætter med dette opgør mellem Everton og Chelsea. Netop disse to hold mødtes i slutningnen af sidste sæson, hvor Everton hentede en livsvigtig sejr på Goodison.

Ingen af de to hold har haft nogen prangende pre-season. For Chelseas vedkommende har der mest af alt været snak om handler, som ikke blev til noget.

Chelsea har dog stadig forstærket sig betragteligt. Vi regner med, at de bør have kapacitet til at hente tre point mod Everton-hold, som kan gå endnu en usikker sæson i møde.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Trods tredjepladsen havde Chelsea en lidt skuffende sæson sidste år. Chelsea var på forhånd udset til at skulle kæmpe med om mesterskabet. De sluttede dog hele 18 point bag Liverpool på andenpladsen.

Derudover endte Lukakus retur til Chelsea med at blive en fiasko, så han er sendt tilbage til Inter. Derudover var der også usikkerhed omkring klubbens fremtid grundet det russiske ejerskab. Det har nu sendt Chelsea i amerikanske hænder.

Nu er der heldigvis kommet mere ro på. Man har mistet Andreas Christensen og Antonio Rüdiger til Barcelona og Real Madrid. Chelsea har dog hentet Kaldou Koulibaly i Napoli.

Derudover har man også forstærket offensiven med Raheem Sterling, som bliver interessant at følge i London-klubben.

Chelseas pre-season har været en blandet fornøjelse. Man har slået mexicanske Club América og senest Udinese. Derudover har man dog også tabt 0-4 til Arsenal og spillet uafgjort med Charlotte FC.

Det er godt nyt for Chelsea-fans, at Sterling kom på tavlen i den seneste træningskamp mod Udinese. Den målfarlige englænder bliver selvsagt vigtig.

Han kan tænkes at få en hovedrolle mod Everton. The Toffees har tabt 0-2 til Arsenal og hele 0-4 til Minnesota United. Derefter slog man Blackpool og Dynamo Kyiv.

Everton har over sommeren sagt farvel til deres vel nok vigtigste spiller i form af Richarlison, der er skiftet til Tottenham. Som erstatning har man hentet Dwight McNeill i Burnley. Han spillede sidste sæson samtlige 38 kampe for Burnley, hvilket blot kastede en assist af sig.

Vi regner med, at han og holdkammeraterne får det svært mod Chelsea.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,74 på dette.