Dagens spilforslag – Everton tilbage på rette spor mod Burnley

Kamp: Everton – Burnley

Spilforslag: Everton vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 13. marts kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Dette er Evertons sidste kamp i Premier League inden landskampspausen, og den skal helst resultere i tre point, hvis de skal fortsætter med at holde sig til i kampen om Champions League-pladserne.

Det bliver naturligvis ikke nogen let opgave med et Burnley-hold, som selv skal bruge point i nedrykningskampen. Vi har dog tiltro til, at Carlo Ancelottis tropper tager de tre point hjemme i Liverpool på Goodison Park.

 

Derfor vinder Everton kampen

Everton var inden denne spillerunde placeret på en sjetteplads i Premier League. Dermed er de fire point efter Chelsea, som indtager fjerdepladsen. Dog har Everton en kamp i hånden mod Aston Villa, som endnu ikke er programsat.

Dermed er the Toffees bestemt ikke ude af kampen om de helt sjove placeringer. Det kræver dog, at man kommer tilbage på sporet efter sidste spillerundes 2-0-nederlag til netop Chelsea.

Inden det opgør havde Everton ellers vundet deres foregående tre kampe i streg mod Liverpool, Southampton og West Bromwich. Især Richarlinson har været brandvarm med med fem mål over de sidste fem kampe i Premier League.

Nu gælder det så bundholdet Burnley, som er et af de hold, der ser sig nervøst over skulderen efter, at Fulham næsten af lukket hullet op til stregen. Det hjælper ikke, at Burnley ikke har vundet deres sidste fire kampe, hvor det er blevet til tre point.

Hvis Burnley kommer bagud, kan de komme i store problemer, da det vil kræve, at de skal frem for at jage et resultat, hvilket ikke hører til blandt deres spidskompetencer.

Vi regner ikke med, at denne kamp bliver nogen målfest, da Burnleys defensiv faktisk er udmærket. Vi mener dog, at Everton offensiven bør have tilstrækkeligt med kvalitet til at få scoret det/de fornødne mål til at hente de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton slår Burnley. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.