Kamp: Everton – Boreham Wood

Spilforslag: Everton vinder kampen og holder rent mål

Odds: 1,68

Spilstop: 3. marts kl. 21:15

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det sejler mildt sagt for Everton i Premier League, hvor man er blevet en del af nedrykningskampen. Derfor er det ekstra vigtigt, at man får tanket selvtillid i FA Cuppen.

Det bør der da også være rig mulighed for, når Boreham Wood fra den femtebedste række kommer på besøg. Det bliver naturligvis en kamp, hvor the Toffees er tårnhøje favoritter. Vi regner da også med, at de lever op til favoritværdigheden og vinder kampen uden at lukke mål ind.

 

Derfor vinder Everton med rent mål

Det har som nævnt langt fra været nogen dans på roser for Everton i Premier League. De seneste syv ligakampe nemlig blot kastet tre point af sig. Det gør, at man er blot ét point over stregen med et vanskeligt resterende program.

Der er dog også lidt grund til optimisme i den blå del af Liverpool. Man Frank Lampards tropper slog i februar Leeds med 3-0. Derudover var man også tæt på at hente et point mod Manchester City. Her fik Everton dog på kontroversiel vis ikke tilkendt et straffespark, da bolden ramte Rodri på armen.

Det er muligt, at Everton foretager en del udskiftninger til denne kamp. Det kan betyde spilletid til folk som Anwar El Ghazi, Andros Townsend, Demarai Gray og Dele Alli. Det bør naturligvis være mere end nok til at få bugt med Boreham Wood.

Borehamwood ligger lige nord for London. Klubben spiller som nævnt i National League, hvor de ligger nummer tre og dermed kæmper med om oprykning til League Two. Hvis de rykker op, ville det være deres første gang i the Football League.

De var senest i aktion i weekenden, hvor det blev til en 1-0-sejr over midterholdet Eastleigh. Inden da havde man ellers haft en knap så god periode med et point fra to kampe, hvor man blandt andet tabte til bundholdet Maidenhead United.

De slog på sensationel vis Bournemouth ud i sidste runde, men vi er ret sikre på, at Everton bliver for stor en mundfuld. Bare én scoring ville være imponerede fra Boreham Woods side, men det tror vi ikke kommer til at ske.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton vinder kampen og holder målet rent. Hos Marathonbet får man odds 1,68 på dette.