Dagens spilforslag – Der kommer underholdning i Esbjerg

Kamp: Esbjerg-Horsens

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 3. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Esbjergs blev beseglet, da de tabte seneste kamp med 2-1 til Hobro. Dermed står det nu endegyldigt klart, at de skal spille i næstbedste række til næste sæson. Anderledes positivt ser det ud for Horsens, som er sikker på endnu en sæson i Superligaen og kan koncentrere sig om at spille om en plads i Europa Leauge og de penge, som det giver at vinde gruppen. Vi mener, at der er flere ting, som peger i retning af, at det bliver en målrig kamp på Blue Water Arena i Esbjerg.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Esbjerg har været involverede i en del målrige kampe, siden Superligaen fendte tilbage. Hvis man også tæller pokalkampen mod SønderjyskE med har blot én af deres syv kampe siden dansk fodbold vente tilbage resulteret i under 2,5 mål. Det er især værd at bemærke, at samtlige deres kampe i slutspillet har været ret så målrige. Her har Esbjerg formået at score ganske pæne otte mål på fire kampe, mens der er gået ni ind den anden vej. Esbjerg har ikke været involverede i én eneste 0-0-kamp i denne sæsons Superliga.

Det har Horsens til gengæld formået fire gange. De har dog også været involverede i et par målrige kampe på det seneste. I grundspillets sidste kamp slog man eksempelvis Brøndby med 3-2. I slutspillet har Horsens spillet 2-2 med Esbjerg og vundet 3-0 over Randers. Horsens skal som nævnt vinde i Esbjerg for at holde Randers bag sig i kampen om den million, som man får som gruppevinder. Om man bliver et eller to i gruppen har desuden også betydning for, hvem man skal møde i play-off om Europa League. Derfor er der pres på Horsens, mens Esbjerg kan spille mere frit. Esbjerg har ingen grundt til gå væk fra de fine offensive takter, som de har vist i foråret, som det kan ses af deres seneste resultater, gør det dem dog også sårbare i defensiven. Det mener vi giver grund til at tro, at vi få en underholdende kamp på Blue Water Arena.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Esbjerg-Horsens. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.