Kamp: Esbjerg fB – Hobro IK

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,73

Spilstop: 31. marts kl. 17:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Esbjergs sæson har indtil nu været lidt af et mareridt. I seneste kamp mod Lyngby var der grimme scener på tribunerne, da kampen måtte afbrydes på grund af kanonslag.

Esbjerg er da også blot to point ned til stregen. Nedrykning til 2. Division ville selvsagt være en katastrofe for en klub af Esbjergs størrelse.

Dagens modstander Hobro ligger to point foran Esbjerg og kan dermed heller ikke vide sig sikre i dette nedrykningsspil, hvor bare én sejr kan ændre meget i tabellen.

Esbjerg har trods deres katastrofale sæson det psykologiske overtag inden denne kampe. De har nemlig vundet de to foregående møder med Hobro. I begge disse kampe kom begge hold på tavlen, og det tror vi gentager sig denne gang på Blue Water Arena på vestkysten.

 

Derfor scorer begge hold

Sæsonens første møde mellem Esbjerg og Hobro fandt sted tilbage i september i Esbjerg. Dengang sikrede scoringer af Rudi Pache og Seid Korac en 2-1-sejr efter, at Mikkel Pedersen ellers havde bragt nordjyderne i front.

Da holdene i oktober mødtes i Hobro var der tale om en regulær målfest. Her førte Esbjerg allerede med 3-0 ved pausen. Efter en time var de foran med 5-0, inden Hobro reddede lidt af æren med to scoringer. Esbjerg fik dog det sidste ord med Matty Wolfes scoring til kampens slutresultat 6-2.

Hobro har fået en ganske glimrende start på forårssæsonen med ti point fra de første fire kampe. De seneste to kampe mod FC Fredericia og Fremad Amager er endt 3-1 og 1-1.

Esbjerg har derimod blot ét point fra deres sidste fire kampe. Det ene point kom til gengæld mod AC Horsens, som er med i toppen. Vi tror godt, at de igen kan få scoret mindst én gang mod Hobro, men de er bestemt også selv sårbare.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Esbjerg fB og Hobro IK. Hos Marathonbet får man odds 1,73 på dette.