Kamp: England – Tyskland

Spilforslag: Tyskland går videre

Odds: 2,00

Spilstop: 29. juni kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der venter en stor kamp på Wembley, når Tyskland kommer på besøg til en EM-ottendedelsfinale. England vandt Gruppe D, hvilket betyder et møde med nummer to fra Gruppe F – Tyskland.

Det er naturligvis et opgaver med megen historik, hvilket da også kun er med til at gøre kampen mere interessant. Samtidig ved begge hold, at vejen mod finalen efter denne kamp kunne have set langt værre ud.

England er favoritter til at løbe med pladsen i kvartfinalen. Vi er dog af den holdning, at Tyskland undervurderes og tror faktisk, at det bliver Löws tropper, som løber med pladsen.

 

Derfor spiller Tyskland sig videre

Hjemmeholdet England vandt som bekendt deres pulje foran Kroatien, Tjekkiet og Skotland. Det skete ikke ligefrem med det sprudlende spil, som man ellers kunne forvente af Englands mange offensive profiler.

Harry Kane har indtil nu lignet en skygge af sig selv under dette EM. England formåede i deres tre gruppekampe blot at score to mål – begge scoret af Raheem Sterling. Samtidig lukkede man dog heller ingen mål ind.

England har haft særdeles svært ved at spille sig frem til chancer. Kun Finland og Ungarn havde færre forsøg på modstanderens mål end Englands 22. Tyskland havde til sammenligning 37.

Tyskland var overraskende nok i problemer i deres sidste gruppekamp mod Ungarn. Det lykkedes dem dog to gange at komme tilbage efter at have været bagud, og kampen sluttede 2-2.

Dermed kan man se tilbage på et gruppespil, hvor man trods et 1-0-nederlag leverede en god præstation mod Frankrig. Derefter fulgte den vilde 4-2-sejr over Portugal.

Englands store offensive problemer gør, at de vil får det svært, hvis de kommer bagud. Tyskland har vist, at de kan spille sig frem til chancer mod de gode hold, og med spillere som Kai Havertz og Robin Gosens i topform tror vi, at slukker de engelske EM-drømme.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tyskland går videre til kvartfinalerne. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.