Kamp: England – Spanien

Spilforslag: Spanien vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 20. juli kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Gruppespillet ved kvindernes EM i fodbold er overstået. Det blev desværre med danske exit, da landsholdet tabte med 0-1 til Spanien i den sidste og afgørende gruppekamp.

Det betyder, at det er Spanien, som her i Brighton skal møde England. England er blandt favoritterne til at løbe med guldet, mens Spanien må tage til takke med en position som outsidere.

England er da også favoritter til at vinde denne kvartfinale. Vi regner da også med, at det bliver hjemmeholdet, som spiller sig i en semifinale, hvor der venter et møde med enten Belgien eller Sverige.

 

Derfor vinder England kampen

England var ikke til at skyde igennem i gruppespillet. De sluttede de tre kampe med maksimumpoint og en samlet målscore på 14-0.

De lagde dog relativt blødt ud med 1-0-sejr mod Østrig. Her blev Arsenals Beth Mead matchvinder med sin scoring i det 16. minut.

Derefter blev Norge dog kørt fuldstændig over 8-0, hvor Mead igen var på tavlen – denne gang med et hattrick. Mead var også på tavlen i sidste gruppekamp, hvor Nordirland blev savet over med 5-0.

Nu venter dog Englands største test indtil nu i form af Spanien. Spanierne fik en skidt start på EM, da Finland scorede i første minut. Spanien kom dog igen med en 4-1-sejr.

Man kom dog ned på jorden igen med et 0-2-nederlag til Tyskland, som i skrivende stund sammen med England er favoritter til at løbe med guldet.

Derefter ventede en kamp mod Danmark, hvor danskerne skulle vinde for at overhale Spanien. Her var det langt fra overbevisende fra Spaniens sidde. De måtte vente helt til kampens døende minutter med at få nedlagt Danmark med Real Madrid-spilleren Marta Cardonas mål.

Der er ingen tvivl, om Spanien havde en sværere gruppe end England. Vi mener dog stadig, at Englands momentum samt fordel af hjemmebane bliver udslagsgivende for, at de spiller sig i semifinalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: England vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.