Dagens Spilforslag

I dette dagens spilforslag ser vi frem mod søndagens kamp i VM kvalifikationen mellem Slovakiet og England. Her lyder vores spilforslag, at England kommer fra land i kvalifikationsgruppen med tre sikre point, selv om Slovakkerne er på hjemmebane.

Det er Big Sam Allardyces første kamp i det nye job, så derfor er det med et vis forbehold vi stikker ud på kampen, men ikke desto mindre bør England have klassen til at slå Slovakiet, og da det belønnes med et fint odds netop nu, er det værd at smide en skilling efter.

Vi spiller England til odds 2.00 netop nu hos bet365.

Spil på spilforslaget hos bet365.dk >>

 

Odds på Slovakiet vs England

Indlæser...
Indlæser...

 

Optakt: Slovakiet vs England

Slovakiet-England-flag

England var i særklasse i deres seneste kvalifikation til EM i Frankrig, men det blev desværre ikke til det helt store EM, som englænderne havde håbet på. Et skuffende exit mod Island cementerede Englands skæbne i Frankrig.

Nu venter en ny kvalifikation, nemlig til VM 2018, og med den stærke trup englænderne har til rådighed, forventer vi at se dem spadserede igennem gruppen. I første kamp møder England Slovakiet på udebane, og her er det værd at huske på, at de to hold også mødte hinanden ved EM i Frankrig i sommers. Dengang sluttede kampen 0-0.

England har fået ny landstræner i “Big Sam” Allardyce, og han har foretaget flere ændringer i truppen allerede.

Herunder ser du den fulde engelske trup til kampen mod Slovakiet.

Målmænd: Joe Hart (Torino), Tom Heaton (Burnley), Alex McCarthy (Southampton)

Forsvar: Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Luke Shaw (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kyle Walker (Tottenham Hotspur)

Midtbane: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Michail Antonio (West Ham United), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Theo Walcott (Arsenal)

Angreb: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City)

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330