Dagens spilforslag – Målrigt britisk derby

Kamp: England – Skotland

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 18. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

England og Skotland mødes i det første slutrundeopgør mellem de to rivaler siden EM 1996. Ligesom dengang finder kampen sted på Wembley, hvor England naturligvis er storfavoritter.

Skotterne har ryggen mod muren efter sidste rundes nederlag til tjekkerne og skal dermed bruge point på Wembley. Samtidig går England ind til kampen med høj moral efter deres sejr over Kroatien.

Vi regner med, at det bliver en intens aften på Wembley mellem to hold, som vil udnytte den stemningsfyldt kulisse til at levere en underholdende kamp. Vi siger derfor, at der ender med at blive scoret mindst tre mål i kampen.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

England og Skotland mødtes første gang helt tilbage i 1872, og dette er det 115. møde mellem holdene. Det har resulteret i 48 sejre til England, 41 uafgjorte og 25 skotske sejre.

Holdene mødtes senest i kvalifikationen til VM 2018. Dengang sluttede kampen i London med en klar 3-0-sejr til England. Det lykkes dog skotterne at tage et point hjemme på Hampden Park, hvor det sluttede 2-2. Skotland førte 2-1 frem til tre minutter inde i overtiden, hvor Harry Kane sikrede England et point.

Der var med andre ord tale om to ret så målrige kampe. Det tror vi også bliver tilfældet denne gang. Der er nemlig meget på spil for skotterne, som kan blive nødt til at satse, hvis de skal videre ved dette EM.

Det skal blive interessant at se, om Gareth Southgate vælger at ryste posen i forhold til kampen mod Kroatien. Gør han det, kan det give spilletid til profiler som Grealish, Marcus Rashford og Jude Bellingham.

Hvis Skotland kommer foran, betyder det naturligvis, at England skal på jagt efter mindst to mål. Samtidig vil et engelsk føringsmål medføre, at skotterne som minimum skal finde ét mål. Derfor mener vi, at der kan vente en underholdende kamp på et uden tvivl stemningsfyldt Wembley.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i England – Skotland. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.