Kamp: England U19 – Serbien U19

Spilforslag: England U19 vinder kampen med to mål (-1)

Odds: 1,81

Spilstop: 22. juni kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

U19 EM i fodbold er i fuld gang i Slovakiet. Her fik England en god start, da de lagde ud med at slå Østrig med 2-0 i deres første kamp.

Spillerne på det engelske hold er blot mellem 17 og 19 år gamle. Det til trods har flere af dem allerede været i aktion i Premier League.

Nu står de overfor et serbisk hold, der i deres første kamp spillede uafgjort med Israel. Vi regner med, at det bliver endnu en overbevisende sejr til de engelske stortalenter.

 

Derfor vinder England U19 med mindst to mål

England havde som nævnt ikke det store besvær med at slå Østrig i deres første gruppekamp. Her var Carney Chukwuemeka kampens helt store oplevelse.

Blot 18-årige Chukwuemeka har allerede spillet 13 Premier League-kampe for Aston Villa. Han startede kampen med holdkammeraterne Aaron Ramsey og Tim Iroegbunam.

Chukwuemeka bragte england foran kort inden pausen. I anden halvleg var han i oplæggerens rolle, da Tottenhams Alfie Devine bragte England på 2-0.

Øvrige engelske spillere med Premier League-erfaring er Manchester Citys Liam Delap og Spurs’ Dane Scarlett. Derudover er der også flere spillere med god erfaring fra the Football League.

Nu kan man sikre sig avancement til semifinalerne ved at slå Serbien. Serberne spillede i deres første kamp 2-2 med Israel.

Her var Serbien eller foran efter otte minutter. De satte dog føringen over styr og fik reddet et point i kampens overtid.

Hele Serbiens hold (med undtagelse af AC Milans Marko Lezetic) spiller i hjemlandet. Det er med andre ord en lidt anden hylde, end det engelske hold har at vælge fra.

Vi siger da også, at det ender med endnu en relativt overbevisende sejr til England på mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: England U19 vinder kampen med mindst to mål (England U19 -1). Hos Marathonbet får man odds 1,81 på dette.