Dagens spilforslag – Ingen målfest på Wembley

Kamp: England – Kroatien

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 13. juni kl. 15:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

England og Kroatien starter deres EM-slutrunder med et møde på Wembley. Det er naturligvis en gentagelse af VM-semifinalen fra 2018. De to hold har dog også mødt hinanden i Nations League siden da.

Det er med andre ord to hold, som kender hinanden ganske godt efterhånden. Det er to stærke hold, som dog har svagheder, som gør, at vi forudser, at det ender med under tre mål på Wembley.

 

Derfor scores der under 2,5 i kampen

England er blandt favoritterne til at vinde dette EM. Vi finder hurtigt ud af, hvor meget de har at skyde med. Dette er nemlig et møde mellem gruppens to formodede bedste hold.

Ingen af de to hold har dog været super lovende op mod EM. England spillede to venskabskampe mod Østrig og Rumænien. Begge disse endte med engelske 1-0-sejre.

Mod Østrig sikrede Bukayo Saka sejren med sit mål efter lidt under en times spil. Mod Rumænien blev sejren sikret på et straffespark begået mod Jack Grealish. Det blev efterfølgende sat ind af Marcus Rashford. Henderson brændte efterfølgende et straffespark.

Det dog alt andet end imponerende af England, som dog manglede deres spillere fra Manchester-klubberne samt Chelsea.

England har dog under Southgate haft en tendens til at have svært ved at lave mål mod hold på deres eget niveau. Under Nations League scorede de eksempelvis blot to mål i deres fire kampe mod Danmark og Belgien.

Kroatien har ikke været meget mere imponerede. De spillede to venskabskampe mod Armenien og Belgien. Det blev til en skidt 1-1-resultat mod armenierne og et hæderligt 1-0-nederlag til belgierne. I deres VM-kvalkampe tabte de 1-0 til Slovenien, vandt 1-0 over Cypern og 3-0 over Malta.

Det er med andre ord ikke to hold, som har vanvittigt mange mål i støvlerne for tiden. I og med, at dette er en kamp, som begge hold for alt i verden ikke vil tabe, kunne vi også sagten se, at dette bliver en kamp med under tremål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i England – Kroatien. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette resultat.