Kamp: England – Italien

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,73

Spilstop: 11. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Den står på en gentagelse af sidste sommers EM-finale, når Italien gæster England på Wembley. Denne gang gælder det tredje runde af Nations League, hvor hjemmeholdet er kommet skidt fra start.

Sidst holdene mødtes var der langt fra tale om nogen sindsoprivende kamp. Vi regner da også med, at det bliver endnu en målfattig affære her et år senere.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

England er som nævnt inde i en skidt periode, og debatten omkring, hvorvidt Southgate er den rette mand til jobbet, raser atter.

I første runde af Nations League endte man med at tabe med 1-0 i Ungarn. Dominik Szoboszlai satte det enlige mål ind på straffespark midtvejs i anden halvleg.

Derefter ventede et opgør mod den gamle rival – Tyskland. Her bragte Jonas Hofmann tyskerne foran kort inde i anden halvleg. Kort før tid blev der dog begået straffespark mod Harry Kane, og han scorede efterfølgende selv.

Det er med andre ord ikke fordi, at målene er væltet ind for englænderne. Der er heller ikke på forhånd meget, der tyder på, at det skulle ændre sig mod de italienske europamestre.

Italien blev kort inden Nations League rundbarberet af Argentina på Wembley. Her tabte man nemlig med 0-3.

I Nations League er det gået bedre. Her lagde man solidt ud med 1-1 hjemme mod Tyskland. Derefter blev det til en hjemmesejr på 2-1 mod Ungarn.

Sidst England og Italien mødtes endte det som bekendt med 1-1 i EM-finalen. Vi mener, at der særligt med de seneste engelske præstationer in mente er lagt op til endnu en relativt målfattig affære.

Italien vil være godt stillet med et point, så de vil formentlig ikke gå alt for offensivt til værks, mens Englands offensiv som nævnt har haltet de sidste par kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem England og Italien. Hos Marathonbet får man odds 1,73 på dette.