Kamp: England – Danmark

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 2,35

Spilstop: 7. juli kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Danmark kommer på en stor opgave, når England venter på Wembley i en EM-semifinale. Englænderne har været stærke ved dette EM, men dette bliver en stor test for dem.

Danmark har under dette EM vist, at der er mange spillere, som kan bidrage med mål. England er også kommet efter det med målscoringen med seks mål over deres sidste to kampe.

Vi regner dermed med, at det kan blive en ganske målrig kamp, og vi bliver bestemt ikke overrasket hvis der kommer mindst tre mål.

 

Derfor scores der mindst tre mål i kampen

Danmark har været blandt de mest scorende hold ved dette EM. Kasper Hjulmands tropper har nemlig præsteret at score hele 11 mål. Alle er tilmed scoret i den ordinære spilletid.

Nu gælder det så en svær kamp mod det stærke engelske forsvar. England har nemlig endnu tilgode at lukke mål ind over dette EM.

I gruppespillet havde de dog også selv svært ved at score mål, hvilket deres målscore på 2-0 over tre kampe da også viser. Siden da har man dog slået Tyskland med 2-0 og Ukraine med 4-0.

Det kan Danmark dog matche med ligeledes seks mål i knockoutkampene. Som nævnt har Danmark mange forskellige spillere, som man kan sætte sin lid til. Derudover har man også vist, at man kan score på mange forskellige måder.

Danmark skal dog også være varsomme, da England har fået gang i Harry Kane. Efter et sløjt gruppespil har Kane scoret tre gange i sine sidste to kampe.

Vi regner med, at disse to stærke offensiver kommer til at levere et brag af en kamp på Wembley, hvor vi får mindst tre mål at se.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i England – Danmark. Hos Onside Betting får man odds 2,35 på dette.