Dagens spilforslag – Energetik-BGU Minsk slår Vigvam Smolevichi

Kamp: Energetik-BGU Minsk-Vigvam Smolevichi

Spilforslag: Energetik-BGU Minsk vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 1. maj kl. 15:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Energetik-BGU Minsk fik en forrygende start på sæsonen med tre sejre i deres første tre kampe. Det var naturligvis en uhørt god start for et hold, der sidste sæson var blot fire point fra at rykke ned. Det absolutte højdepunkt blandt disse sejre var en 3-1-sejr over BATE Borisov. Siden da er man dog kommet ned på jorden igen. De seneste tre kampe har nemlig budt på nederlag. Her har man tabt 2-0 til Torpedo Zhodino, 1-0 til Gorodeya og senest 3-0 til Neman Grodno. De to sidste resultater er i særlig grad skuffende. Neman Grodno er bestemt ikke blandt de bedste hold i ligaen at tabe med hele 3-0 til dem må betegnes som værende en stor skuffelse.

Derfor vinder Energetik-BGU Minsk

Heldigvis for Energetik-BGU Minsk kunne de ikke have ønsket sig en bedre modstander, når det gælder at forsøge at komme tilbage på rette spor. Vigvam Smolevichi har nemlig haft store problemer efter deres oprykning til den hviderussiske Premier League. De har efter seks forsøg endnu sæsonens første sejr til gode. I disse første seks kampe er det blot blevet til tre point efter uafgjorte resultater mod Dinamo Brest, Soligorsk og Belshina Bobruisk. Derudover er det nederlag mod Isloch, Vitebsk og Dinamo Minsk. Nederlaget til Dinamo Minsk kom i seneste spillerunde og lød på hele 3-1, og det var vel at mærke hjemme i Smolevichi.

Derfor skal Energetik-BGU Minsk altså have en sejr i denne kamp, hvis ikke en den gode start på sæsonen skal sættes totalt over styr. Det er især vigtigt, at Energetik-BGU Minsk får gang i offensiven. Man har som nævnt ikke scoret i de seneste tre kampe. Før disse var det især kantspilleren Jasur Yakhshiboev, som var skarp med tre mål og to assists i de tre første kampe. Ham skal man naturligvis helst have gang i igen. Vi tror da også, at Energetik-BGU Minsk for tanket tiltrængt selvtillid med en sejr mod endnu mere formsvage Smolevichi.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Energetik-BGU Minsk vinder kampen mod Vigvam Smolevichi. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette resultat.