Dagens spilforslag og odds: Esbjerg holder SønderjyskE i skak

Spilforslag hver dag

Kamp: Esbjerg fB – SønderjyskE
Spilforslag: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,23
Bookmaker: Unibet

 

Spil på X i pausen hos Unibet

 

I aften skal femte rundes sidste Superliga-kamp spilles på Blue Water Arena. Her tager kriseramte Esbjerg fB imod SønderjyskE. Begge mandskaber har ikke fået en særlig god sæsonstart, da værterne blot har skrabet to point sammen, mens gæsterne har hentet fire styk. Esbjergenserne ramte et nyt lavpunkt mod Randers FC sidste lørdag, da de smed en 3-0-føring over styr og måtte nøjes med et enkelt point. Hestene scorede således tre mål på mindre end et kvarter i kampens slutning. Sønderjyderne tabte til AGF i deres sidste opgør. De har altså også brug for oprejsning.

 

Esbjerg skal have fixet forsvaret

Hvad skal man efterhånden sige om spillerne fra fiskerbyen? Deres sæsonstart var nogenlunde, da de spillede 1-1 på Right to Dream Park med FC Nordsjælland. Siden da har de dog været forfærdelige at se på. Først tabte de 2-3 på hjemmebane mod Vendsyssel FF. De lukkede også tre mål ind på MCH Arena, hvor FC Midtjylland vandt med 3-1. Som skrevet før lå de lunt i svinget til at snuppe sæsonens første sejr mod randrusianerne, men det formåede de heller ikke.

Nu er deres absolut største stjerne Anders Dreyer så blevet solgt til Premier League-klubben Brighton & Hove Albion, og selvom der kommer et tocifret millionbeløb i klubkassen, så er det stadig skidt. Han var nemlig topscorer for klubben i sidste sæson, og han bliver ekstremt svært at erstatte. Først og fremmest skal de fokusere fuldt ud på deres vakkelvorne forsvar, som er har indkasseret ti mål i fire opgør indtil videre. Vi tror, at John Lammers stiller defensivt i håbet om sæsonens første clean sheet og sejr.

Både hjemmeholdet og udeholdet har brug for point, og vi tror, at de spiller lige op i de første 45 minutter. Efter vores bedste overbevisning lugter det lidt af kryds ved af pausen.

Derfor anbefaler vi at spille på, første halvleg ender uafgjort til odds 2,23 hos Unibet.

 

Spil på X i pausen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund