Dagens spilforslag og odds: AaB får en forløsende sejr i fiskerbyen

Spilforslag hver dag

Kamp: Esbjerg fB – AaB
Spilforslag: 2
Odds: 2,40
Bookmaker: Unibet

 

Odds på AaB-sejr hos Unibet

 

Fredagskampen i Superligaen skal spilles på Blue Water Arena. Her tager denne sæsons helt  store overraskelse fra Esbjerg fB imod kriseramte AaB. Nordjyderne valgte at fyre Morten Wieghorst i mandags, så det bliver den normale assistenttræner Jacob Friis, som kommer til at stå i spidsen for de bolsjestribede spillere i aften. Vi forventer helt klart, at de kommer med en trodsreaktion ovenpå afskedigelsen af manageren. Også selvom de er uden sejr i syv ligakampe og blot har vundet en enkelt af deres seneste tolv opgør i ligaen.

 

På tide med en trodsreaktion

Esbjergenserne har haft en fantastisk tilbagevending til den bedste danske fodboldrække, da de har vundet syv ud af deres første 17 kampe. Derudover er det blevet til fem pointdelinger og fem nederlag med en samlet målscore på 22-19. Særligt deres defensiv ser ganske solid ud, men der var dog svaghedstegn at se mod Vendsyssel FF i søndags. Her begik finske Markus Halsti straffespark, hvilket betød, at de måtte nøjes med et enkelt point i Hjørring. Derudover har de ikke smagt sejrens sødme i Superligaen siden den 28. oktober, hvor de vandt med 0-2 på udebane over Randers.

Aalborgenserne valgte at give Morten Wieghorst sparket efter tre gange 1-1 i træk mod henholdsvis FC Nordsjælland, FC København og Vejle. Den tidligere AGF-træner fik 66 kampe i spidsen for Hele Nordjyllands Hold, hvor det blev til sølle 67 mål og 79 point. Det er langt fra godkendt, når man tænker på, hvilke spillere som han har haft at arbejde med. Nu er det så Jacob Friis som skal forsøge at redde den synkende nordjyske skude i de sidste tre kampe.

Vi forventer, at spillerne har fået et kæmpe wake up call efter fyringen, og de vil gøre alt for at modbevise kritikerne. Bedste måde at gøre det på er at vinde et ligaopgør for første gang i mere end to måneder. Den mission tror vi på, at de lykkedes med.

Derfor anbefaler vi at spille på, AaB vinder kampen til odds 2,40 hos Unibet.

 

Odds på AaB-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund