Dagens spilforslag – Ecuador slår naboerne Peru

Kamp: Ecuador – Peru

Spilforslag: Ecuador vinder kampen med mindst to mål (Ecuador -1)

Odds: 2,25

Spilstop: 8. juni kl. 23:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er tid til sjette spillerunde i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Her tørner naboerne Ecuador og Peru sammen. Ecuador ligger godt til i kampen om VM-pladserne, mens peruvianerne ligger sidst i gruppen.

Vi regner da også med, at denne kamp ender med en relativt komfortabel sejr til Ecuador. Derfor siger vi også, at de ender med at vinde med mindst to mål.

 

Derfor vinder Ecuador kampen med mindst to mål

Ecuador lagde ud med at hente ni point fra deres første fire kampe. De tre sejre kom endda i et par svære opgør. Man slog Uruguay med 4-2-hjemme, derefter fulgte en 3-2-sejr ude mod Bolivia og til slut en voldsom 6-1-sejr over Colombia.

I seneste runde tabte man så 2-0 ude til Brasilien. Brasilien har maksimumpoint efter deres første fem kampe, hvor de blot har lukket to mål ind. Der er med andre ord ingen skam i at tabe til dem.

Med til historien om det nederlag hører, at det først lykkedes Brasilien at komme foran midtvejs i anden halvleg ved Richarlinson. Målet til 2-0 kom dybt inde i kampens overtid, da Neymar scorede på straffespark. Dermed indtager Ecuador inden sjette runde tredjeplads – blot to point efter Argentina.

Helt så godt ser det ikke ud for Peru. La Blanquirroja agerer bundprop i den sydamerikanske kvalifikation med blot ét point fra fem kampe.

Deres ene point kom i første kamp mod Paraguay, som sluttede 2-2. Herefter fulgte nederlag mod Brasilien, Chile og Argentina i 2020.

Den seneste kamp mod Colombia blev også en stor skuffelse, da man indkasserede et nederlag på 3-0 og en udvisning til Saint-Étiennes Miguel Trauco.

Ecuador er det næstmest scorende hold med 13 mål fra fem kampe. Samtidig har Peru sammen med Bolivia det dårligste forsvar med 13 indkasserede mål.

Dermed mener vi, at der er lagt op til en kamp, hvor Ecuador kan tage endnu et skridt mod deres fjerde VM-slutrunde med en sejr på mindst to mål over Peru.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Ecuador slår Peru med mindst to mål (Ecuador -1). Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette væddemål.