Kamp: Ecuador – Brasilien

Spilforslag: Ecuador vinder kampen

Odds: 2,36

Spilstop: 27. januar kl. 22:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der resterer fortsat et par runder af den sydamerikanske del af VM-kvalifikationen. Nu gælder det kampen mellem Ecuador og Brasilien. Udeholdet er allerede kvalificeret til slutrunden, mens Ecuador fortsat har gode muligheder for at gøre dem kunsten efter.

Til trods for at Brasilien er kvalificerede, bliver dette bestemt ingen let kamp for Ecuador. Brasilien er ubesejrede i kvalifikationen, og det er uden tvivl noget, som de gerne ser fortsætter. Derudover handler det for dem også om at holde sig foran rivalerne Argentina i tabellen og derved sikre sig håneretten.

Brasilien går da også ind til disse landskampe med en særdeles stærk trup spækket med profiler fra Europas bedste ligaer. Det regner vi også med er nok til at få has på Ecuador.

 

Derfor vinder Brasilien kampen

Der var ingen slinger i valsen, da Brasilien allerede i midten af november kvalificerede sig til VM 2022 i Qatar. De går dog som nævnt ind til denne kamp med med hold spækket med spillere fra Premier League og La Liga.

Dette er Brasiliens 14. kamp ved denne kvalifikation, og de er som nævnt ubesejrede. Det er nærmere betegnet blevet til hele 11 sejre og blot to uafgjorte. Det er kun Argentina og Colombia, som har formået at hente point mod Brasilien.

Det første møde mellem Brasilien og Ecuador i denne kvalifikation fandt sted tilbage i juni inden Copa América, hvor holdene også mødtes. Brasilien vandt den første kamp med 2-0 efter scoringer af Richarlison og Neymar. Derefter slutte anden kamp 0-0.

Ecuador har vundet deres seneste to kval-kampe mod Venezuela og Chile med henholdsvis 1-0 og 2-0. Inden da havde de dog en dyr periode på fem kampe med blot én sejr.

Ser man på deres kampe fra sidste år i kvalifikationen samt Copa América, så tegner der sig et billede af, at Ecuador generelt har haft det svært mod de store hold i Sydamerika som Brasilien, Argentina og Colombia. Vi regner også med, at de kommer til korte i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brasilien vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,36 på dette.