Kamp: Dynamo Kyiv – SL Benfica

Spilforslag: SL Benfica vinder kampen

Odds: 1,75

Spilstop: 17. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det kommer til at foregå i Polen, når Dynamo Kyiv skal spille deres hjemmekamp mod Benfica. Det skyldes naturligvis den vedvarende krig i Ukraine.

Dynamo Kyiv har dog gjort det godt indtil nu kvalifikationen – trods den manglende hjemmebane. De har dog mistet profiler forhold til sidste sæson.

Vi regner da også med, at de får det svært mod portugisiske Benfica. Der var klasseforskel, da portugiserne seneste sendte FC Midtjylland ud, og det tror vi også bliver tilfældet i Lodz.

 

Derfor vinder Benfica kampen

Benfica har fået en god start på sæsonen fire sejre af fire mulige. I ligaen har man slået Arouca og Casa Pia med 4-0 og 1-0.

Derudover har man naturligvis også været overbevisende i Champions League-kvalifikationen. Her afgjorde man reelt tingene i første kamp hjemme i Portugal med en 4-1-sejr.

Der var heller ingen slinger i valsen i Herning, hvor man vandt med 3-1. Goncalo Ramos stod bag tre af de syv mål mod danskerne, mens Enzo Fernández også fik vist sig frem to scoringer i de to opgør.

Nu gælder det kampene mod Dynamo Kyiv. Ukrainerne har i de første to runder været i forlænget spilletid begge gange. Først mod Fenerbahce og derefter mod østrigske Sturm Graz.

Dynamo har over sommeren måtte sige farvel til den slovenske kantspiller Benjamin Verbic, den tidligere FCK-spiller er nemlig skiftet til græske Panathinaikos.

Ukrainerne har allerede gjort det godt i turneringen, vi tror dog, at de ligesom FC Midtjylland kommer i menneskehænder i dette første opgør mod Benfica. Derefter venter naturligvis en svær kamp i Lissabon. Hvis Dynamo skulle ryge ud, kan trods alt se frem til at skulle spille Europa League.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: SL Benfica vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,75 på dette.