agf-lyngby-logo

Morten “Duncan” Rasmussen beviste endnu engang i fredags, at han er den helt store måltrussel i AGF-lejren, da han med et hattrick var med til at lammetæve Horsens med hele 1-5.

Hvis AGF skal besejre Lyngby, og dét skal de, hvis man vil indfri forventningerne om en plads i Mesterskabsspillet, kommer Duncan formentligt til at spille en afgørende rolle – nemlig målscorer rollen. Han er det farligste offensive blad hos AGF, og hos Unibet kan Duncan spilles til odds 4.40 som første målscorer eller odds 2.18 til at score når-som-helst i kampen.

Unibet har i øvrigt odds 2.05 på AGF-sejr, mens der er odds 3.40 på uafgjort og 3.70 på Lyngby.

Spil på kampen hos Unibet.dk >>

 

Spilforslag til AGF vs Lyngby

AGF vandt senest med 1-5 i Horsens, hvor “De Hvii’e” spillede en rigtig flot kamp over hele linjen. Defensivt stod AGF godt på banen, og offensivt så der ud til at være masser af idéer og ikke mindst evne til at føre dem ud i livet. Horsens tabte for nyligt med samme cifre hjemme til FC Midtjylland, så inden man glæder sig alt for tidligt i Aarhus over den flotte sejr, vil vi gerne se Riddersholm og Co. gøre det flere kampe i træk.

Muligheden kommer i aften, tirsdag d. 29. november, hvor AGF får besøg af oprykkerne fra Lyngby. David Nielsens tropper har gjort det over alt forventning i denne sæson, og ligger med 27 point på en femteplads. Den kan man kigge misundeligt efter i Aarhus, hvor målsætningen før sæsonen var en plads i Mesterskabsspillet, men hvor man lige nu frister en skuffende tilværelse som nr. 10 i tabellen.

David Nielsen og Co. har dog tabt tre af de fire seneste Superliga-kampe, ligesom det også blev til et skuffende 4-3 nederlag ude mod Kjellerup i DBU Pokalen efter 3-3 i ordinær spilletid. I de tre seneste hjemmebanenederlag er Lyngby gået fra banen uden at score. Her tabte oprykkerne med 0-2 til Randers, 0-1 til Horsens og senest 0-1 til FCK.

Senest AGF spillede hjemme, blev det 0-0 mod Silkeborg, og selv om det også kan blive målfattigt denne gang mod et defensivt velorganiseret hold som Lyngby, er det værd at bemærke, at AGF har scoret 13 mål i alt i deres fire seneste kampe. Hvis AGF kan bygge videre på 1-5 sejren fra sidst, forventer vi – trods Lyngbys stærke defensiv – at se masser af chancer til hjemmeholdet, og særligt Morten Duncan Rasmussen, hvilket bør udmunde i en ‘GF-sejr.

Derfor er Dagens Spilforslag på AGF og Morten Duncan, som vi tror scorer kampens første mål til odds 4.40.

Spil på kampen hos Unibet.dk >>

 

odds_agf_vs_lyngby_unibet

 

Se stillingen i Superligaen:

Indlæser...