Kamp: Wolfsburg-Borussia Dortmund

Spilforslag: Der kommer over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,50

Spilstop: 23. maj kl. 15:30

Bookmaker: 888

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Dortmund fik en drømme start på Bundesligaens slutfase, da de bankede Schalke 04 i deres første kamp efter den ufrivillige pause. Nu gælder det Wolfsburg, som drog fordel af Schalkes ulykke og overhalede dem efter en 2-1 sejr ude mod Augsburg. Der pejer at være garanti for mål, når Dortmund stempler ind, og det billede regner vi da også med vil komme til at gentage sig.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Dortmund fik på ironisk vis sendt Schalke hjem til Gelsenkirchen med et 0-4-resultat. Ved den lejlighed åbnede Dortmunds norske stortalent Erling Braut Håland scoring efter omkring en halv time. Herefter fik Raphaël Guerreiro to gange og Thorgan Hazard en enkelt. Dermed fortsatte Dortmund med at vise, at stort set altid er gode for mange mål. I 18 af Dortmunds 26 kampe er der scoret over 3,5 mål, hvilket vidner om, at man med god ret kan forvente mål, når de er involverede.

Dortmunds angreb er fremragende, men det bør ikke fjerne fokus fra deres stærke forsvar. De er sammen med Bayern München det hold, som har haft flest clean sheets. I 11 af deres 26 kampe har Dortmund formået at holde modstanderen fra at score. Selv hvis det skulle ske mod Wolfsburg kan man slet ikke udelukke, at Dortmund selv kan score de minimum fire mål, der skal til for at væddemålet går hjem. I ni kampe har de nemlig formået at score fire mål eller flere. I sidstea opgør med Wolfsburg vandt man med 3-0, så her var man altså ikke langt fra. Vi regner med, at de igen vil være for stærke for Wolfsburg, men Die Wölfe kan også lave mål, hvilket naturligvis også vil drage, når det kommer til dette vædde mål.

Wolfsburg har lavet 36 mål på 26 kampe. De har kun måtte gå fra banen seks gange uden at score i denne sæson. Det er især den 27-årige hollandske angriber Wout Weghorst, som leverer målene. Weghorst har socret 11 mål i 24 kampe gennem denne sæson. Han sad over i kampen mod Augsburg på grund af, at han modtog sit femte gule kort tilbage i marts mod Leipzig. Nu er han dog tilbage og klar til igen at tørne ud for Wolfsburg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i kampen mellem Wolfsburg og Dortmund. Hos 888 får man odds 2,50 på dette spil.

 

888sport desuden også en kampagne på kampen. Her kan nye spillere hos 888sport modtage stærkt boostede odds på Wolfsburg-Dortmund. Læs here her.