Kamp: Paderborn-Borussia Dortmund

Spilforslag: Borussia Dortmund vinder med mindst to mål (-1)

Odds: 1,93

Spilstop: 31. maj kl. 18:00

Bookmaker: 888

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Dortmunds seks kamps sejrsstime sluttede med et 1-0-nederlag mod Bayern München. Mesterskabet kan dermed pludselig synes langt væk, men Dortmund skal fortsat koncentrere sig over at holde sin Champions League-plads. Man får ikke meget bedre vilkår for at komme i gang igen ned at møde holdet, som indtager ligaens sidsteplads. Paderborn har ikke vundet deres seneste ni kampe i Bundesligaen. Dermed mener vi, at der bør være lagt op til en sikker sejr til Dortmund.

 

Derfor vinder Dortmund med mindst to mål

Dortmund fortsatte har de slap, da Bundesligaen tidligere i maj startede op igen. Her lagde man ud med at banke formsvage Schalke 04 med ironiske 4-0. Herefter fulgte en sikker 2-0-sejr i Wolfsburg. I den store kamp om mesterskabet mod Bayern München endte Dortmund dog med at trække det korteste strå. Der var som nævnt tale om et nederlag på 1-0 i en tæt kamp. Dortmund havde hele 13 skud på mål, men bolden ville altså ikke over stregen for Håland og holdkammeraterne.

Dortmund har gennem sæsonen vist, at de evner at smadre deres modstandere. Hele 13 af deres 28 kampe er blevet vundet med to mål eller mere. Kampen mod Bayern viser, at de ikke har problemer med at få spillet sig frem til chancer. De bør derfor kunne spille sig frem til nok muligheder mod Paderborn til at kunne vinde med to. En af de spillere, som man her sætter sin lid til er naturligvis Erling Braut Håland med sine 10 mål i 11 kampe i Bundesligaen. Paderborn er qua deres position ikke overraskende blandt de hold, som har lukket flest mål ind i ligaen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Dortmund vinder kampen med mindst to mål (Dortmund -1,5). Hos 888 får man odds 1,93 på dette spil.

 

888sport desuden også en kampagne på kampen. Her kan nye spillere hos 888sport modtage stærkt boostede odds på, at Erling Braut Håland scorer i kampen. Læs here her.