Dagens spilforslag og odds: Dortmund slår modløse Monaco

Spilforslag hver dag

Kamp: AS Monaco – Borussia Dortmund
Spilforslag: 2
Odds: 1,75
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Dortmund-sejr hos Unibet

 

I aften er der hele otte Champions League-opgør på menuen, så der har helt sikkert været nok at vælge mellem til dagens spilforslag. Til syvende og sidst endte vi dog med at tage til Stade Louis II. Her tager Thierry Henry og AS Monaco imod Lucien Favre og danskerklubben Borussia Dortmund. Franskmændene har allerede udspillet deres chance for europæisk fodbold til foråret, mens tyskerne er sikre på avancement til knockout-kampene. De kan endda stadig snuppe førstepladsen, hvis de altså vinder og Atlético Madrid taber point til Club Brugge på Jan Breydel Stadium i Belgien.

 

Motivationen til forskel

Monaco har haft en fuldstændig forfærdelig sæson indtil videre. Sølle tre sejre i 22 forsøg er det blevet til. Derudover har de spillet uafgjort fem gange, mens de har forladt banen som tabere intet mindre end 14 gange, så der er bestemt ikke særlig meget selvtillid og tro på tingene hos holdet fra fyrstendømmet for tiden. Også selvom de i søndags tog tre yderst tiltrængte point mod Amiens på udebane, hvor de vandt med 0-2 på et par scoringer fra straffesparkspletten af Radamel Falcao.

Dortmund er derimod i forrygende form og har været det rigtig længe. Udover at føre Bundesligaen med hele syv point ned til de mangedobbelte mestre fra Bayern München, så har de også skrabet ti point sammen i fem CL-kampe. Der er to point op til førstepladsen, og det vil sige, at de stadig kan snuppe den, hvis altså Diego Simeone og co. ikke formår at besejre belgiske Brugge. Danskerklubben har altså stadig noget at spille for, hvilket ikke er tilfældet med deres modstandere. Vi tror, at Paco Alcacer og/eller Marco Reus får netmaskerne til at blafre. Det burde være nok til at drage hjem til Tyskland med tre point mere til samlingen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Borussia Dorrtmund vinder kampen til odds 1,75 hos Unibet.

 

Odds på Dortmund-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund