Kamp: Borussia Dortmund – FC København

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,77

Spilstop: 6. september kl. 18:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til at få skudt Champions League 2022/23 i gang. Det sker, når de danske mestre, FC København, gæster det tyske storhold Borussia Dortmund på Westfalenstadion.

De tyske værter er ikke overraskende massive favoritter til at løbe med de tre point i denne kamp fra første runde i Gruppe G.

Dortmund har fået en hæderlig start i Bundesligaen. De sidste to kampe har dog ikke været noget festfyrværkeri. Disse er begge endt 1-0, og vi regner også med, at det bliver en lavtscorende affære mod FCK.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Dortmund kan som nævnt i det store hele være ganske godt tilfredse med deres start i Bundesligaen. Her har man i de første fem kampe hentet 12 point. Det betyder, at man er á point med Freiburg på førstepladsen og et point foran rivalerne Bayern München.

Det eneste skår i glæden er 2-3-nederlaget hjemme mod oprykkerne Werder Bremen. Det er dog blevet fulgt op 1-0-sejre over Hertha Berlin og Hoffenheim.

Nu gælder det så mødet med FC København, som også havde en succesoplevelse i weekenden. Her slog man nemlig Silkeborg med 1-0 hjemme i Parken. Det resultat betød, at man hoppede op i top seks.

Der venter naturligvis en svær aften i Dortmund, hvor defensiven vil blive sat på prøve. Den har dog allerede vist, at den kan levere i Europa. Forsvaret anført at Matthew Ryan i målet havde en stærk kamp i playoff-kampen i Trabzon.

Hvis Ryan & Co. atter rammer dagen, så kan det let blive en frustrerende aften for hjemmeholdet. Vi siger, at der ikke falder mere end to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Borussia Dortmund og FC København. Hos Marathonbet får man odds 1,77 på dette.