Dagens spilforslag – Målfest i Der Klassiker

Kamp: Borussia Dortmund-Bayern München

Spilforslag: Der kommer over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 26. maj kl. 18:30

Bookmaker: bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Fodbold fans verden over har hungret efter topfodbold. Det bliver ikke meget større end Der Klassiker – Borutssia Dortmund-Bayern München. Man træder nok ikke nogen over tæerne ved at sige, at det er den største kamp i månedsvis. Det er naturligvis også en direkte kamp om mesterskabet. Bayern kan udbygge deres forspring med en sejr, mens Dortmund kan lukke hullet til et point. Det er et opgør, hvor der er tradition for underholdning og mange mål. Dette tror vi igen vil gøre sig gældende i denne udgave.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Dortmund fik en drømme start på denne sidste fase af Bundesligaen, da de smadrede Schalke 04 med 4-0. Det helt store indkøb fra januar, Erling Braut Håland, fik vist, at hans form er, hvor den skal være. Den store nordman åbnede scoringen efter 29 minutters spil. Herfra så Dortmund sig ikke tilbage, da Thorgan Hazard og to gange Raphaël Guerreiro. Danske Thomas Delaney fik også 68 minutter, inden han blev skiftet ud. Det var Delaneys første minutter siden sidste møde med Schalke tilbage i slutningen af oktober på grund af skader.

Bayern München fik også en god start med en 2-0-sejr ude mod Union Berlin. Her var Lewandowski og Benjamin Pavard kampens målscorere. Det kunne være blevet til flere mål for Bayern, men Thomas Müller brændte et straffespark ved stillingen 0-0. Bayern kontrollerede ikke overraskende kampen, men det lykkedes stadig Union Berlin at få skabt en del chancer. Med sejren fortsatte Bayern deres vilde stime uden nederlag. Denne er nu oppe på 12 kampe. Heraf er de 11 endt med sejr til Bayern, mens det også er blevet til en uafgjort mod RB Leipzig.

 

Et opgør der lover mål

Der Klassiker har ryg for at være et yderst målrigt opgør. De seneste seks opgør i Bundesligaen er alle endt med over 3,5 mål. Her har Bayern vundet med 4-1, 3-1, 6-0, 5-0 og senest 4-0. Dortmund vandt sidste sæsons hjemmekamp mod Bayern med 3-2. I år er de ikke overraskende de suværnt mest scorende hold med over 70 mål hver. Hos Bayern er det især polske Robert Lewandowski, som har bidraget med målene. Han har scoret hele 26 mål på 24 kampe. Dortmund har også en herre med en skræmmende scoringsfrekvens i Erling Braut Håland. Den 20-årige angriber har scoret ti mål i sine første 10 kampe i Bundesligaen. Begge angriber hjælpes desuden af en vild række offensive profiler, som naturligvis også bidrager til de mange mål.

Som det kan ses, er begge hold stærke i offensiven, men deres defensiver har været til at tale med i løbet af sæsonen. Dortmund og Bayern er begge haft et par svipsere i forsvaret i løbet af sæsonen. Værst er gået for Dortmund, som to gange har lukket fire mål ind. Det skete mod Bayern og Bayer Leverkusen hvor man tabte med henholdsvis 4-0 og 4-3. Bayern også haft udsalg i forsvaret. Det skete, da man blev banket af Franfurt med 5-1 tilbage i starten af november. Holdenes offensive tendenser kombineret med deres til tider ustabile defensiver gør, at vi regner med en målrig udgave af Der Klassiker.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i kampen mellem Dortmund og Bayern München. Hos bet365 får man odds 2,00 på dette spil.

 

Bet365 livestreamer desuden Borussia Dortmund-Bayern München. Læs mere i vores guide til livestreaming af kampen.