Kamp: Helsingborgs IF – Djurgårdens IF

Spilforslag: Djurgårdens IF vinder kampen

Odds: 1,59

Spilstop: 11. juli kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Stockholm-klubben Djurgården indtog inden denne runde andenpladsen i Allsvenskan. Det er dog uhyre tæt i toppen af den bedste svenske liga.

Djurgården er blot ét point efter BK Häcken, mens rivalerne AIK har samme antal point. Dermed skal der tre point på kontoen, når turen går til Helsingborg.

Værterne er Allsvenskans bundprop med sølle seks point fra 13 kampe. Djurgården har ikke imponeret på udebane i denne sæson, men det tror vi ændrer sig i dag.

 

Derfor vinder Djurgården

Djurgården har været uovervindelige hjemme på Tele2 Arena. Her er det blevet til seks sejre, en uafgjort og altså nul nederlag.

Helt så imponerende har det ikke været på fremmed græs. Her har hovedstadsklubben hentet beskedne fem point på seks kampe.

Det er dog værd at bemærke, at det var for nyligt, at der kom hul på bylden. Det skete efter en kort pause i Allsvenskan fra slutnignen af maj til slutningen af juni.

Her vandt man nemlig i første kampe efter pausen med 5-2 på udebane mod Sundsvall. Derefter ventede et topopgør hjemme mod lokalrivalerne Hammarby.

Her sikrede en scoring midtvejs i anden halvleg af Gustav Wikheim tre uhyre vigtige point i den svenske mesterskabskamp. Sejren gjorde også, at man fik luft ned til netop Hammarby, som inden denne runde var tre point efter Djurgården.

Nu gælder det så kampen mod Helsingborg. Holdene mødtes seneste tilbage i maj. Dengang var Djurgården tæt på et overraskende nederlag, men en sen scoring af Isak Hein sikrede et point.

Helsingborg har efter pausen tabt med 2-1 til Malmö og spillet 1-1 med Kalmar. De kommer dog uden tvivl til at få det svært mod Djurgården.

Vi siger da også, at det bliver Stockholm-klubben, som henter tre vigtige point i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Djurgården vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,59 på dette.