Dagens Spilforslag: Derby overrasker ude mod Leicester i FA Cup’en

Indlæser..

Krisen kradser hos de engelske mestre fra Leicester, som tager imod Derby County i FA Cup-omkampen onsdag d. 8. februar kl. 20.45, og du kan se med direkte på 6’eren.

Leicester er pludselig en del af nedrykningskampen i Premier League, og har måske ikke brug for at bruge for mange kræfter på FA Cup’en. Ikke desto mindre har Leicester også brug for en sejr her, for at tanke nødvendig selvtillid til vigtigere kampe i ligaen i de kommende uger.

Leicester er favoritter til odds 2.10, mens Derby giver odds 3.90. Den første kamp sluttede 2-2 i Derby d. 27. januar, hvor Derby blot var få minutter fra at hive en 2-1 sejr i land. Nu bliver det sværere at spille sig videre i FA Cup’en på udebane, men man skal bestemt ikke undervurdere The Rams.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Dagens Spilforslag: Leicester City vs Derby County i FA Cup’en

Leicesters forfærdelige form i Premier League fortsatte i søndagens 0-3 nederlag på King Power Stadium til Manchester United. Nu er de forsvarende mestre pludselig et varmt emne i nedrykningsdebatten, efter at have tabt fire af de fem seneste kampe. Den eneste af de fem seneste kamp, som ikke blev tabt, var 2-2 kampen mod Derby County. Her var Leicester heldige med at få foræret et selvmål af Darren Bent, og senere hente en udligning i det 86. minut ved Wes Morgan.

Det ser ikke godt ud hos Leicester i øjeblikket, hvor Ranieri nu pludselig er favorit til at blive fyret som den næste Premier League-manager.

Derby tabte også deres kamp i weekenden med 1-0 i Newcastle, men vandt runden forinden en 0-3 sejr ude i Ipswich. Dette bliver den tredje kamp på udebane i træk for Derby, som har haft det svært på fremmed græs i denne sæson. Derby er klart bedst hjemme, men kan måske alligevel slippe afsted fra King Power Stadium med et resultat her.

Med et flot odds 3.90 på en Derby-sejr er vi fristet til at spille på underdogs’ne her. Derby er nr. 8 i The Championship, og bestemt ikke noget dårligt hold, hvilket man ikke har kunnet sige om Leicester i de seneste mange uger.

Spil på kampen hos bet365.dk >>