Dagens spilforslag – Fulham-sejr mod Derby

Kamp: Derby County – Fulham

Spilforslag: Fulham vinder kampen

Odds: 1,61

Spilstop: 15. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Fulham kan med en sejr over Derby som minimum tage et stort skridt mod Premier League. De kan sikre sig oprykningen, hvis resultater i andre kampe går deres vej.

Det er dog ikke et spørgsmål, hvorvidt Fulham rykker op, men nærmere hvornår. De er da også klare favoritter til at tage alle tre point i dagens kamp mod Derby.

Derby har mildt sagt haft en turbulent sæson, hvor der har været stor uvished omkring klubbens fremtid. Nedrykning til League One begynder da også snart at synes uundgåelig for Wayne Rooneys tropper.

Vi har ikke den store tiltro til, at de kan forsinke Fulhams oprykning yderligere.

 

Derfor vinder Fulham kampen

Der er de sidste par uger blevet kastet lidt grus i Fulham-maskineriet. Man har ellers gennem hele sæsonen har haft kurs direkte mod Premier League.

Det skal der da også et helt historisk kollaps til for at forpurre. Sidste weekend blev det til et skuffende 1-3-nederlag til Coventry.

Nu venter dog en på papiret overkommelig opgave i form af Derby County. Derby har haft enorme problemer udenfor banen. Til trods for at man nu nærmer sig et salg klubben, er intet sikkert, og klubbens eksistens er fortsat truet.

Disse problemer har da også undervejs medført en pointstraf på hele 21 point. Derby mangler blot fem kampe og har hele ni point op til Reading, Man skal med andre ord ikke være noget matematisk geni for at regne ud, at det ser svært ud for the Rams.

Sidst Derby fik point mod et hold i top ti var mod Sheffield United tilbage i 27. spillerunde. Siden da har da har man spillet seks kampe mod hold i top ti og tabt dem alle.

Derfor bliver det svært mod Fulham og ligaens suveræne topscorer Aleksandar Mitrovic, som er oppe på vanvittige 38 mål i samme antal kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Fulham vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,61 på dette.