Dagens spilforslag og odds: Danmark snupper en sejr mod Sverige

Spilforslag hver dag

Kamp: Danmark – Sverige
Spilforslag: 1
Odds: 2,70
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Danmark-sejr lige her

 

Danmark skal hjemme på et udsolgt Energi Viborg Arena krydse klinger med Sverige i VM-kvalifikationens gruppe fire. Førstepladsen i gruppen er på spil. Hvis de danske damer formår at snuppe sejren over svenskerne, så ligger de lige pludselig lunt i svinget til at kvalificere sig direkte til næste sommers slutrunde i Frankrig. Nadia Nadim er fyr og flamme med fem mål i sine sidste tre kampe. Vi har stor tiltro til, at hun kan få netmaskerne til at blafre og hjælpe os godt på vej imod de tre point.

 

Dommedag i domkirkebyen

Danskerne storskuffede i torsdags, hvor det kun blev til 1-1 hjemme mod Kroatien. Izabela Lojna bragte gæsterne i front efter en times tid. Det lignede rent faktisk længe et nederlag, men dybt inde i dommerens tillægstid dukkede brandvarme Nadia Nadim op og sikrede et enkelt point. Der skal dog andre boller på suppen mod vores svenske naboer. Et pointtab vil således betyde, at vi får yderst svært ved at snuppe førstepladsen og den direkte kvalifikation til verdensmesterskaberne i Frankrig. Det betyder nok også, at landstræner Lars Søndergaard kommer til at lave et par taktiske rokeringer i sin startopstilling.

Sverige snuppede derimod en stensikker 3-0-sejr på eget græs over Ukraine i torsdag. Elin Rubensson, Magdalena Eriksson og Kosovare Asllani stod for de tre svenske scoringer. Selvom svenskerne ligger på en øjeblikkelig førsteplads i gruppe fire, så er det på en lidt billig baggrund, da de endnu ikke har mødt de danske damer på grønsværen. På grund af konflikten mellem Spillerforeningen og DBU, så blev de nemlig tildelt en skrivebordssejr på 3-0 i det omvendte opgør. Nu skal arvefjendeopgøret endelig spilles. Vi tror, at danskerne kommer ud på grønsværen med ild i øjnene på et totalt udsolgt Energi Viborg Arena.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark vinder kampen til odds 2,70 hos Danske Spil.

Læs hele vores optakt til opgøret lige her.

 

Odds på Danmark-sejr lige her

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund