Dagens spilforslag – Målrig kamp i vente mod svenskerne

Kamp: Danmark – Sverige

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 11. november kl. 19:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmarks landskamp mod Sverige har taget en lettere bizar drejning i og med, at danskerne står uden mere end 20 spillere. Dermed bliver det et noget amputeret dansk hold, som går ind til kampen. Det samme gør sig gældende for svenskerne dog i mindre grad. Det kan naturligvis ikke undgå at få stor indflydelse på kampen. Vi regner med, at det kan være med til at åbne kampen lidt mere, end hvad vi tidligere har set i venskabskampe mod netop svenskerne.

 

Derfor scores der over 2,5

Som nævnt har de sidste to venskabskampe mod svenskerne været yderst defensive affærer. Disse to kampe fandt sted i 2018. I januar mødtes to reservespækkede hold i Abu Dhabi. Her sluttede kampen 0-0.

Senere mødte de igen i juni samme år for at pudse formen af inden VM i Rusland. I denne kamp var begge hold klar med deres stærkeste hold. Den endte med en 1-0-sejr til Sverige på et sent mål af Gustaf Nilsson.

Sverige er som nævnt ikke helt så ramt af afbud forud for dette opgør, som tilfældet er det for Danmark. Dermed har de naturligvis en stor fordel i forhold til danskerne. Sverige regner med at hvile deres største stjerner. Det til trods bør de alligevel være store favoritter forud for mødet med Danmark.

Vi regner med, at dette kommer til at resultere i flere scoringer, end vi har set de sidste par kampe mellem holdene. Tidligere er det da også et opgør, som har kastet godt med mål af sig. Da de mødtes i EM-kvalifikationen blev der eksempelvis scoret syv mål over to kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Danmark og Sverige. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette væddemål.