Kamp: Spanien – Danmark

Spilforslag: Danmark vinder kampen med mindst tre mål (Danmark +2,5)

Odds: 1,86

Spilstop: 5. august kl. 14:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det danske herrelandshold har indtil videre levet op til forventningerne ved OL i håndbold. Man vandt Gruppe B, og derefter blev det til en flot sejr over Norge i kvartfinalen.

Spanien blev nummer to i Gruppe A med samme antal point som gruppevinderen Frankrig. Dermed mødte man Sverige, som blev treer i Danmarks gruppe i kvartfinalen.

Danmark er stadig favoritter til at løbe med OL-guldet, og de er naturligvis også favoritter i denne kamp mod Spanien. Vi regner da også med, at Danmark kan hive en sejr på mindst tre mål i land.

 

Derfor vinder Danmark kampen med mindst tre mål

Danmark har for det meste være ret så overbevisende under dette OL. Man lagde som bekendt ud med at vinde de første fire kampe mod Japan, Egypten, Bahrain og Portugal. Derefter fulgte så et nederlag til Sverige på 33-30.

Det var dog uden konsekvenser, da Danmark stadig vandt gruppen foran Egypten og Sverige på grund af, at man havde været bedst blandt de tre.

Den efterfølgende kvartfinale mod Norge var længe et lige opgør, og ved pausen førte Danmark da også blot med et mål. I anden halvleg trak Danmark dog fra og det endte med en fornem seksmålssejr.

Spanien var også ude i en hård kvartfinale mod svenskerne. Ved pausen var man faktisk bagud med to scoringer. Man fik dog rejst sig anden halvleg og endte med at vinde med 34-33 og sikre en semifinale mod Danmark.

Det er naturligvis en gentagelse af semifinalen fra vinterens VM. Dengang endte det med en dansk sejr på 35-33. Vi tror, at Danmark kan gøre det en tand bedre denne gang og vinde med mindst tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen med mindst tre mål (Danmark +2,5). Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.