Dagens spilforslag – Danmark i målhumør mod Slovenien

Kamp: Danmark – Slovenien

Spilforslag: Danmark scorer over 27,5 mål

Odds: 1,85

Spilstop: 4. december kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark starter EM på hjemmebane med et opgør mod Slovenien. Slovenerne er umiddelbart det dårligste af holdene i Gruppe A. Derfor er det en kamp, som Danmark skal vinde, hvilket de naturligvis også er storfavoritter til at gøre. Derfor er det nærliggende at spørge, hvor mange mål Danmark får scoret i kampen. Her mener vi, at der bør være gode chancer for at de scorer over 27,5 mål.

 

Derfor scorer Danmark over 27,5 mål

Som opvarmning til EM spillede Danmark to træningskampe mod Norge. Her skal man huske på, at Norge er favoritter til at vinde EM. Derfor var det yderst imponerende, at Danmark i første kamp formåede at presse nordmændene til det yderste.

Danmark førte undervejs med hele tre mål. Norge endte dog med at spille sig op og sikrede en sejr på to mål med cifrene 27-25. I det andet opgør mod Norge var vores naboer mod nord bedre med fra start. Norge førte således med 17-14 ved pausen. Danmark gjorde det dog godt i anden halvleg og endte med at tabe 29-26.

Det blev med andre ord til 25,5 danske mål i snit over de to kampe mod Norge – verdens nok pt bedste hold. Slovenien er som nævnt en helt anden størrelse, som Danmark skal kunne slå.

Ser man på Sloveniens sidste EM i 2018, tabte de to af deres gruppekampe. Først tabte man med 36-32 til Montenegro, som vel at mærke er et hold, som umiddelbart bør være et niveau under Danmar. Dernæst tabte man til Frankrig med 30-21 til Frankrig. I sidste kamp blev det til en 29-27-sejr over et reservespækket Russisk hold, som allerede var sikre på gruppens førsteplads.

Vi regner med, at Danmark kan gøre Montenegro og Frankrig kunsten efter og score over 27,5 mål mod slovenerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark scorer over 27,5 mål i kampen mod Slovenien. Hos Bet365 får man odds 1,85 på dette væddemål.