Kamp: Danmark – Skotland

Spilforslag: Danmark vinder til nul

Odds: 2,25

Spilstop: 1. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Efter sommeren succesfulde EM starter Danmark efterårets VM-kvalifikation med en kamp mod Skotland. Danmark har maksimumpoint efter tre kampe og agter naturligvis at holde det sådan.

Skotland deltog som bekendt også ved EM, som vare deres første slutrunde siden VM 1998. De fik ét point i deres EM-gruppe og ventes da også at få det svært i Parken.

Danmark har under Kasper Hjulmand ikke blot været dygtige offensivt men også defensivt. Den tendens tror vi, at de kan fortsætte mod skotterne, hvor vi regner med, at Danmark vinder til nul.

 

Derfor vinder Danmark kampen til nul

I foråret fik Danmark som nævnt en fremragende start på start kvalifikationen til VM 2022 i Qatar. Her blev det til ni point fra tre kampe og en samlet målscore på svimlende 14-0.

Først var der 2-0-sejren i den svære udekamp mod Israel efter scoringer af Martin Braithwaite og Jonas Wind. Derefter gav danskerne Moldova deres største nederlag nogensinde på 8-0, da Mikkel Damsgaard og Kasper Dolberg begge lynede to gange, mens Robert Skov, Jens Stryger, Mathias Jensen og Marcus Ingvartsen alle scorede et mål.

I den sidste kamp ventede der kvalifikationens på papiret sværeste kamp – Østrig på udebane. Det var dog også en smal sag for Hjulmands tropper, som ydmygede de østrigske værter med 4-0. Andreas Skov Olsen scorede to gange, mens også Joakim Mæhle og Pierre-Emile Højbjerg.

Nu gælder det så Skotland, der som nævnt lykkedes med at få et point ved EM. Det kom i 0-0-kampen mod England. Det lykkedes blot skotterne at score ét mål EM.

Skotland kommer til at undvære James Patterson og John McGinn mod Danmark på grund af sygdom. McGinn er Skotlands topscorer med tre mål i tre kampe i kvalifikationen. Man mangler også offensive profiler som Scott McTominay, Adam Armstrong og James Forest.

Dermed regner vi med, at Skotland, som i forvejen ikke er uhyggeligt målfarlige, får det svært mod Danmark, som vi anser for at have gode muligheder for at vinde denne kamp til nul.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder til nul. Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette væddemål.