Dagens spilforslag – Mindst fire mål i Danmark – Moldova

Kamp: Danmark – Moldova

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 1,85

Spilstop: 28. marts kl. 18:00

Bookmaker: Unibet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark sikrede sig en optimal start på VM-kvalifikationen med en 2-0-sejr mod Israel på udebane. Nu skal denne følges op med endnu en sejr mod gruppens underdogs Moldova.

Alt andet end en sejr til Danmark vil naturligvis være en katastrofe. Vi regner da også med, at Danmark vinder, og at det bliver en relativt målrig affære med mindst fire mål.

 

Derfor scores der mindst fire mål i kampen

Danmark havde godt styr på tingene mod Israel, hvor Barcelona-spilleren Martin Braithwaite åbnede ballet med sin scoring til 1-0 efter lidt under et kvarter.

Derefter stod der Danmark på det meste. Der var dog periode, hvor en stor del af spillet foregik nede omkring det danske mål. Mod et bedre hold kunne det have voldt Danmark problemer.

Kampen blev dog reelt lukket midtvejs i anden halvleg, da FCKs Jonas Wind på fornem vis fik vristet sig fri og sparket bolden ind forbi Ofir Marciano i det israelske mål.

Nu gælder det Moldova, som mødte Færøerne i deres første kamp. Lignede det længe en moldovisk sejr, da de kom foran efter godt og vel ti minutters spil. Meinhard Olsen fik dog udlignet for Færøerne syv minutter før tid.

Da Moldova spillede EM-kvalifikation blev der scoret fire mål imod dem fire gange. De tabte nemlig 4-0 to gange til Tyrkiet og en gang til Albanien, mens det også blev til et 4-1-nederlag mod Frankrig. Det tabte desuden også 1-0 til Andorra.

Vi mener også, at Danmark bør have muligheder for at opnå lignede resultater mod moldoverne. Hvis Moldova skulle at få scoret kan man med dette spilforslag nøjes med tre danske scoringer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i Danmark – Moldova. Hos Unibet får man odds 1,85 på dette væddemål.

Til og med den 31. marts kan nye og gamle kunder hos Unibet få et live free bet på fodbold, når de foretager et odds til 100 kroner. Læs mere om kampagnen her.