Kamp: Danmark – Kroatien

Spilforslag: Danmark vinder kampen

Odds: 1,98

Spilstop: 10. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Danmark har hentet seks af seks mulige point i de to første runder af Nations League. Nu gælder det opgøret mod gruppens tredje hold – Kroatien.

Kroaterne har fået en knap så god start, men det er et hold, som ikke må undervurderes. Vi har dog tiltro til, at Danmark henter en sejr hjemme i Parken.

 

Derfor vinder Danmark kampen

Danmark har som nævnt maksimumpoint efter møderne med Frankrig og Østrig. Det holdt dog hårdt i Østrig, hvor det let kunne være endt med nul point.

I den stærkt forsinkede kamp var hjemmeholdet bedst i begge halvlege og Marko Arnautović burde have bragt hjemmeholdet på 2-1 i anden halvleg. Det blev i stedet Jens Stryger Larsen, der kort før tid kunne sikre tre vigtige point til Danmark.

At Østrig er en svær modstander, fik Kroatien også at føle, da de hjemme tabte med 0-3 til alpenationen. Det gik bedre i anden kamp, hvor man hjemme sikrede et point efter 1-1 mod Frankrig.

Det skal dog nævnes, at der var tale om et noget svagere fransk hold, end det Danmark slog. Kylian Mbappé og Karim Benzema sad på bænken hele kampen, men Antoine Griezmann kom ind fra bænken. De startede alle tre mod Danmark.

Kroatien er ikke et hold, som Danmark har de store erfaringer med. Dette er blot anden gang, at nationerne mødes siden 2004. Senest var naturligvis ved VM i 2018, hvor Danmark tabte efter straffesparkskonkurrence i ottendedelsfinalen.

Det kroatiske hold er dog ikke ligeså stærkt som dengang. Flere af de bærende spillere er enten gået på pension eller nærmer sig den tid.

Det er især i defensiven, at Danmark kan ramme Kroatien. Her er det svageste punkt Vida, som de danske angribere skal forsøge at sætte under pres.

Hjulmand fik formentlig skifte et par spillere igen. Vi regner med, at Andreas Christensen, Jens Stryger, Daniel Wass, Thomas Delaney, Andreas Cornelius og Andreas Skov Olsen alle er i spil.

Danmark bør have kvaliteten til at slå dette kroatiske hold – især hjemme i Parken.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,98 på dette.